maanantai 29. lokakuuta 2012

Taas ongelmia tän himputin bloggerin kans!

Osaako joku selittää, että miks helvetissä, ku koitan laittaa toista kuvaa tohon mikä lie toi juttu tos yläpuolel onkaan missä mul oli ennen se kuva mis Oona makas niin ku lataan nii siihen tulee teksti

Valitettavasti olet ylittänyt valokuvien lataamiskiintiön. Lisätietoja saat  tältä Bloggerin ohjesivulta.                
 Tommonen!? Oon kokeillu kaikkee, eikä mikää auta! Ja ei oo ennen tullu tommosta, ja oon vaihtanu ton kuvan tasan 2 kertaa nii eikai se nyt oo jo liiikaa.. Menee hermot tän bloggerin kanssa, että hellurei!

27 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kui blondina sä oikee pidät mua? :DD mä poistinki jo sen.. :D

   Poista
 2. JOo mulle tulee kanssa.. Eikä mikää oo auttanu. Silti kuvia onnistuu lisätä tekstiin, mut ei tohon banneriin. Ärsyttävää..

  VastaaPoista
 3. ootko kokeillu laittaa pienempää kuvaa?

  VastaaPoista
 4. Sul on täyttyny toi bloggerin valokuvatila. Eli sun pitää ladata kuvat jotenki eri kautta, esim. flickristä. en osaa neuvoo et miten ne voi ladata sielt, mut luulisin en pitää tehä flickr.comissa jotku tunnukset ja nii edellee :) Toivottavasti onnistuis!

  VastaaPoista
 5. Liity photobuckettiin.... :D

  VastaaPoista
 6. Sulla on bloggerin kuvamuisti täynnä. Kaikki kuvat mitä bloggeriin lisäät, menee samaan muistiin ja muisti on rajallinen.

  Jatkossa sun täytyy ladata kuvat esim. flickrin kautta ja sieltä laittaa html-linkkinä kuvanlisäykseen. Ihan simppeliä ja helppo juttu. Ite en tolla keinolla vaan osaa banneria laittaa, kuvaa ei koskaan löydy joten ei auta kun poistaa bloggerin muistista kuvia että saat bannerin sinne mahtumaan vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut mä pystyn lisää tekstiin kuvia, mutten banneriin? Mistä tämä johtuu.. On paaljon blogeja jossa kuvia on paljon enemmän ku mulla, mut silti ne pysyy lisäilee kuvia ja vaiheleen bannerin kuvaa? :O Tää blogger kyllä kusee niin, että alkaa mennä hermot tälläseen säätöön.. Kyselyt nollaantyy, bannerin kuvaa ei voi vaihtaa.. Mitä seuraavaks? :O

   No mut mä kokeilen! Kiitos kaikille!!!

   Poista
 7. Ihana banneri! Voi että Oona on suloinen lapsi, aivan isän näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ajattelin vähän tehdä muutoksia! :) Vaihtelu virkistää :) Ajan kanssa koitan saada viellä hienomman tästä, tän meinaan väsäsin 5minuutin välitunnilla koulussa :D

   Poista
  2. Totta :D Kiva kuulla että käyt koulussa ja saat ammatin. Käytkö lukiota tai ammattikoulua? :)

   ps. Olen suomenruotsalainen. Puhun kyllä suomea mutta erittäin huonosti, niin toivottavasti tää ei nyt mennyt ihan metsään, hehe :)

   Poista
  3. Oon ammattistartilla, eli en valmistu mihinkään ammattiin täältä. Tää kestää vuoden,täällä voin nostaa numertoita, sekä saan 3 lisäpistettä, mitä mulla ei tänvuoden yhteishaussa óllu ku en hakenu suoraa peruskoulusta. Samalla saan tutustua eri alojen ammatteihin :)

   Ja hei, hienosti toi menee! Hyvin saa selvää, ja hienosti kirjotat, vaikket puhuiskaan :)

   Poista
  4. Hei toi ei kuulosta pahalta ollenkaan :) Oletko vielä löytänyt jotain joka kiinostaa sua?

   Voi kiitos, yritän kyllä parhaani ja opin aina jotain uutta :)

   Poista
  5. No oon miettiny nyt ensisijaisesti viittomakielen opettajaa :O Jotenki se ala vetää mua puoleensa, vaikken erityisesti oo sitä koskaan ajatellut ammattina.

   Hieno! Stemppiä ''opetteluun'' :)

   Poista
 8. Jee onnistuhan se, vai? :)

  ps. ku lähettää kommenttia ni toi vahvistusjuttu "todista ettet ole robotti" on ärsyttävä :D laita pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mä otan! :) heti ku osaan.. Joo onnistu, jouduin koulun koneella tehä sen -_-'

   Poista
 9. Oisko kellään neuvoa viellä, että miten saan tota tekstiä siirrettyä? Vai saako sitä edes siirrettyy :O?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstiä ei käsittääkseni pysty siirtämään. Kannattaa varmaan banneria tehdessä liittää siihen tuo teksti niin saat sen mieleiselle paikalle. Sitten vain uutta banneria kehiin ja alkuperäinen otsikko/teksti piiloon bannerin taakse :) Jos nyt ymmärsin mistä kysyit :P

   Poista
  2. Ahaa.. No tällä mun koneella se ei ainakaa onnistu.. Teen sen sitten ku jaksan :D

   Poista
 10. Samassa koulussa ollaan, näin sut eilen ruokalassa :)

  VastaaPoista
 11. Pitääks teiniäiti ohjelman Sarita blogia? Voitko linkittää sen tähän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei taida pitää tällähetkellä. se oli vissiin poistanu vahingossa sen blogin ja sitte unohtanu salasanan :D

   Poista
 12. voisitko laittaa jotenki asetuksista et kaikki tekstit olis samalla sivulla, et vois vaan selailla sun blogia eikä sillain painaa aina erikseen tuolta sivusta postauksen otsikosta, toivottavasti ymmärsit näist mun selityksist.. :D

  VastaaPoista
 13. Yks vaihtoehto tohon kuvien lisäämisen helpottamiseen on se, että pienennät kuvat koneella ja lataat ne bloggeriin pienempinä. Tää tosin on ehkä hankalin mahdollinen vaihtoehto, kun pitää blogin jokainen kuva poistaa ja ladata uudelleen.

  Toinen vaihtoehto on luoda toinenkin sähköpostitunnus, jonka laittaa kirjottajaks blogiin. Lisää sitten ne kuvat sillä toisella tunnuksella (yhden tutun tiedän tekevän näin).

  Jos on bloggerin kanssa jotain muutakin ongelmaa/pohdittavaa, niin mä voin ainakin parhaani mukaan yrittää auttaa. Vajaan pari vuotta oon ite bloggeria käytellyt ja melko tutuksi on tullut eri asetukset ja niiden muokkaamiset. Jos siis tarviit apuja asetuksien ynnä muiden kanssa, niin voit kysellä jelppiä vaikka sähköpostilla (lottasvard1@gmail.com) tai heitellä kommenttia mun blogin kautta (http://vauvamatkassa.blogspot.fi).


  Sen verran jos saan huomauttaa blogiin liittyen, niin tää blogin tekstikenttä on ihan todella kapea ja blogia on melko hankala lukea sen vuoksi. Kuvat pomppaa puoliksi tekstikentästä ulos, kun ovat niin suuria, joten jos haluat julkaista kuvat isoina, niin laita ihmeessä tekstikenttä leveämmäksi myös! Kuvatekstejäkään ei näe kunnolla lukea, kun kuvateksti pomppaa kuvan mukana osittain tekstikentän yli.

  Se vähä, mitä oon blogiasi kuitenkin lukenut, niin pakko on todeta, että reippaan oloinen olet kyllä ja hienosti tunnut pärjäävän Oonan kanssa. Blogisi löysin vasta tuon Teiniäidit-ohjelman myötä, ja vaikka ite teini-iässä haaveilinkin jo kovasti omasta vauvasta, niin itse en olisi ollut silloin vielä mitenkään valmis äidiksi. Kun nyt parikymppisenä tulin itse raskaaksi, niin ensimmäinen reaktio oli plussatessa "voi ei", mutta kuitenkin sitä kokee olevansa paljon valmiimpi ja kypsempi, kuin vielä muutama vuosi sitten. Omia arvojani vastaan abortti sotii, joten siihen en olisi voinut lähteä, enkä kyllä olisi halunnutkaan. Niinkuin itse sanot tuossa Teiniäidit-ohjelmassa, nuoruuden juttujen tilalle saa jotain paljon suurempaa.

  Tsemppiä vaan teille jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Mun koneella tää näyttä, että ne näkyis ihan normaalisti valkosena :O Oon aika onneton viellä tän bloggerin kanssa, mut yritän! Kiitos kun sanoit, en itse ole huomannut lainkaan :O

   Ja kiitos neuvostasi! :)

   Poista
 14. Heei jos sulta loppuu kokonaa toi kuvatila ni tee uus käyttäjä bloggerii ja anna sille käyttöoikeudet sun blogiin ni ei tartte lisäillä mistää flickrsta tai muusta:)

  VastaaPoista