torstai 1. marraskuuta 2012

Leijona


Leijona 23.7.–22.8.
Keskiviikko 31.10.2012
Koet ehkä jotakin pelottavaa. Muista, että jokainen yrittää täyttää perustarpeensa. Jokainen etsii ruokaa, kattoa päänsä päälle sekä haluaa tuntea kuuluvansa johonkin.

Leijonan luonneanalyysi

Avainsanat: Näyttävyys, estradit, luovuus, ylpeys 
Hallitseva planeetta: Aurinko 
Onnen päivä: Sunnuntai 
Onnen väri: Kulta, oranssi 
Onnen kivi: Rubiini, kissansilmä 
Elementti: Tuli 
Luonne: Kiinteä 
Laatu: Maskuliininen, positiivinen 
Terveys: Leijona hallitsee sydäntä ja verenkiertoa. Verenpainetta, ruoansulatusvaivoja. Hyvä vastustuskyky. 
Kuuluisia Leijonia: Napoleon, Henry Fonda
Leijona 23.7.–22.8.
Auringon hallitsema Leijona on jumalten suosikki. Kaunis, seksikäs ja säteilevän energinen tähtikartan kuninkaallinen – joka myös itse tietää oman arvonsa. Ylpeänä ja ylväänä Leijona tahtoo erottua joukosta. Pienestä pitäen hän on joukon johtaja ja paras kaikessa. Toimiminen taustajoukoissa ei kuulu Leijonan kuvioihin, ja tiimityöskentelyynkin hän kykenee vain silloin, jos saa olla tiimin johtaja. Leijonan varpaat ovat varsin herkät – niille ei kenenkään kannata tallata.
Ystävyytensä Leijona antaa armeliaasti vain niille, jotka muistavat alinomaa tuoda esiin hänen erinomaisuutensa ja ylistävät häntä siitä. Mutta sille, joka osaa häntä käsitellä, ja antaa hänen loistaa, Leijona on hurmaava kumppani, jolla on jalo ja lempeä sydän.
Leijonalle maailma on näyttämö, jolla hän tahtoo loistaa pääosassa. Leijona janoaa mainetta ja kunniaa, hän haluaa tavoitella tähtiä ja saavuttaa yleisönsä jakamattoman suosion - olkoonpa yleisönä sitten vaikka vain yksi ihminen. Kuitenkin Leijonan elinehto on ihminen, joka uskoo häneen ja hänen unelmiinsa. Vaikka hän näyttää ulospäin itsevarmuuden perikuvalta, hän on itse asiassa hyvin riippuvainen toisten ihmisten hyväksynnästä, rakkaudesta ja tunnustuksesta. Hyvin usein taustalla on ongelmallinen isäsuhde - lapsuus, jolloin Leijona ei koskaan kokenut olevansa tarpeeksi hyvä isänsä silmissä. Niinpä hänen loppuelämänsä meneekin todistaessa itselleen, että hän on, isästä huolimatta, jotakin erikoista.
Tämä sisäinen näyttämisen pakko tekee kuitenkin Leijonasta myös hyvin vitaalisen ja elämää rakastavan ihmisen, jonka kanssa aika ei todellakaan käy pitkäksi. Päämäärätietoisena ja sinnikkäänä hänellä on myös kyky toteuttaa visionsa. Mutta ikuinen keikari – ja snobi – hän kyllä on.

Rakkaus

Leijona pursuaa energiaa ja haluaa ihmissuhteissaankin olla ylivertainen. Hän on antelias, huomaavainen ja saa kumppaninsa tuntemaan itsensä rakastetummaksi kuin koskaan ennen. Ja niin kauan kuin kumppani jaksaa palvoa tätä kuninkaallistaan ja nostaa hänet jalustalle, on Leijonaa hurmaavampaa partneria vaikea kuvitella. Hän on myös äärimmäisen lojaali ystävä ja puolustaa läheisiään henkeen ja vereen - niin kauan kuin itse kokee heidän olevan hänen luottamuksensa arvoisia.
Leijona rakastaa rakkautta ja haluaa ylläpitää suhteen ensihetkien huumaa niin kauan kuin mahdollista. Hän on hyvin romanttinen ja antaa (ja saa) mielellään upeita lahjoja. Hän haluaa kuitenkin olla johtaja myös parisuhteessaan, ja on helposti dominoiva. Hän tarvitsee rinnalleen ihmisen, jolla on vahva itsetunto - mutta joka ei itse tarvitse valtaa parisuhteessa, vaan kykenee antaa Leijonan loistaa. Paras tapa pitää Leijona hyvällä tuulella on häpeilemätön imartelu - hän uskoo kaiken kauniin, mitä keksit hänestä sanoa. Mutta valitettavasti hänen nälkänsä on tässä suhteessa tyydyttämätön. Jos sinun palvontasi lakkaa, hänestä voi tulla varsin hankala kumppani – joka helposti kääntyy etsimään kaipaamansa ihailua muualta.
Parhaita kumppaneita tuliselle Leijonalle ovat kaikki tulen merkit: Oinaat, Jousimiehet ja myös toiset Leijonat, vaikka valtataistelu saattaakin kääntyä aika kiihkeäksi. Myös virkistävä Kaksonen ja romanttinen Vaaka sopivat hyvin rauhoittamaan ja tasapainottamaan Leijonaa.

Tää oli jotenki ''pakko'' laittaa tänne. Kuinka moni teistä on leijona horoskoopiltaan? Kuinka paljon kyseinen kuvaulu vastaa sinua? uskotteko horoskooppeihin yleisesti? 
Mun horoskooppi on leijona, toisinaan leijona kuvastaa minua todella paljon, toisinaan taas ei. Leijonat haluais aina olla valokeilassa. Mä taas mielummin oon lavasteiden takana kun näyttämöllä. En koskaan oikeestaan oo ollut tyyppiä, joka haluais jotenkin eritysiesti olla kaikkien ja kaiken  keskipiste. En myöskään ota mielelläni kehuja vastaan. Jotenki tulee tosi kiusallinen olo ku joku alkaa kehuu mua :D 
Tässä tekstissä lienee syy mun ja Jamin ainaseen tappeluun. Yleensä mä olin se, joka lateli pelisäännöt. Jonkin aikaa sitten Jami nous rintamalle, eikä enään suostukkaan oleen ''tossun alla'' ja toistelee ''Luuletsä olevas joku boss'' :D 

3-4 vuotta sitten halusin horoskooppini tatuointina. Tuolloinen äitipuoleni sanoi, että jos haluan saman tautoinnin viellä vuoden päästä sen saan. Kuva oli jääkaappimme ovessa, viellä silloinkin ku muutin äitille. Sitten se hävis. Löysin kuvan netistä uudestaan ja halusin edelleen kuvan. Nyt 4 vuotta möhemmin samainen kuva on ikuistettuna oikealle puolelle selkääni lapaluun kohdalle. 

Mites joidenkin muiden horoskooppi merkkien omaavat? Uskotteko niihin? Kuvastaako ne teitä? 
ps. Jos sinulla satttuu olemaan neitsyt kumppani ja olet itse leijona,  kerro suhteestanne!? Kumpi on suhteen pää? Millaisista asioista ollaan yleensä erimieltä? 
Jami on meinaa neitsyt, ja mielenkiinnosta tahtoisin kuulla myös muiden leijona-neitsyt parisuhteesta! :))
ÖITÄ KAIKILLE! :)) 

21 kommenttia:

 1. Missä ja mitä sä opiskelet? :)

  VastaaPoista
 2. Itse olen horoskoopiltani neitsyt ja paras ystäväni on leijona :) Mutta mitä olen lukenut, parisuhde ei toimi, koska leijona on menevä ja neitsyt taas pitää rauhallisesta ja tasapainoisesta elämästä. Mutta eikai mikään suhde ole mahdoton, koska kuitenkin riippuu paljon ihmisistäkin.

  Olen katsonut tuota teiniäidit sarjaa ja nyt vihdoin päätin tulla vierailemaan teidän blogeihin :) Itselläni ei ole lapsia ja aloin katsoa sarjaa huvin vuoksi ja koska tv2:lta tulee aina "lempeitä" ohjelmia, ettei niissä revitellä hullunlailla. Sarja saa minut aina hyvälle tuulelle ja innostun tekemään asioita kuten siivoamaan, koska ohjelmassa teidän kaikkien kodit ovat niin kauniita ja siistejä :)

  Mukavaa talven alkua teille! :)

  VastaaPoista
 3. Mun poika on horoskoopiltaan leijonna :)
  Itselläni noihin horoskooppeihin suhtautuminen.. joskus uskon ja joskus en :D se riippuu ihan siitä että kuvastaako ne mua vai ei...
  Mulla sama kuin Teekoo308; oon kattonu jokasen teiniäidit jakson, ihan varmaan sen takia jo kun itse samassa tilanteessa :) itse nyt 17 ja mulla on 3kk vanha pieni poika ♥ Siitä sarjasta ilmeisesti tulossa toinen tuokkari, meinaatko mennä siihinkin? =)

  VastaaPoista
 4. Meillä mä oon neitsyt ja mies on leijona. Otetaan aika paljon yhteen koska kummatki haluaa olla oikeessa ja se suhteen "boss" :D Riitoja siis tulee mut kyllä me aika äkkiä sovitaanki vaikkei kummankaan luonne anna periks pyytää anteeks :D

  VastaaPoista
 5. En ymmärrä että mikset voi täällä kertoa mitä opiskelet mutta teiniäidit sarjassa sen kyllä kerrot??!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, no sitten on varmaan syytä katsella sitä sarjaa, jos sen syvällisesti haluaa tietoonsa. En tällä halua sanoa, vaikka sen olen erehdyksissäni sanonut sarjassa. Havahduin tosiaankin vasta mainonta vaiheessa, että koko Suomella on mahdollisuus nähdä se.

   Poista
 6. Tajuatko yhtään että oona ottaa kaikissa asioissa mallia susta, myös tupakanpoltossa. Ja jos et äitinä halua että se alkaa polttaa teininä niin sinuna lopettaisin aika nopeesti polttamisen.. Mut sulle se taitaa olla yks ja hailee millanen oonasta tulee isona, koska millanen ihminen polttaa raskaana?!?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tajuan, mutta tiesitkö, että siitä huolimatta, vaikka vanhemmat polttais nii lapsi ei välttämä ala tupakoimaan. Esimerkiksi pikkuveljeni ei tupakoi, eikä sitä varmasti aloitakkaan koskaan. Myöskin tuttava piiriini kuuluu ihmisiä joiden vanhemmat ja kaverit (suurinosa) tupakoi. Ja kyllä se teini voi alkaa tupakoimaan, vaikka vanhemmat ei tupakoi. Teini iässä vaikuttaa niin paljon tekemisiin ja ''päätösiin'' se kaveriporukka.

   Oon yrittäny lopetta, mut siit ei oo tullu paskaakaan. Ihan totta, vaikka tahdonvoimaa on ollu enemmän kuhn sä uskotkaan. Nyt olen harkinnut lopettamista, mutta en sitä ole viellä yrittänyt, koska en jaksa olla koko aika kyrpä otsassa. Näin suoraan sanottuna.

   Viimeiseen kysymykseesi en osaa vastata, mutta kukkahattutätien mielestä täysin paska, omahyvänen ja holtiton ihminen?

   Poista
  2. En ole tuo sama anonyymi, joka alkoi tupakoinnista puhua. Haluaisin vain kysyä aiheesta. En halua sinua syyttää tai leimata. Mietin vain, kun olet esimerkiksi teiniäidit sarjassa polttanut lapsesi lähellä (tietysti siinäkään ei koko totuus tule ja mistä minä tiedän teetkö sitä aina), niin mitä ajatuksia se sinussa herättää?
   Itse olen aikoinaan polttanut ja onneksi pääsin siitä eroon. Meillä on pieni tyttö ja minun poikaystävä ei aina niin katso polttaako neidin lähellä vai ei. Minä taas olen ihan ehdoton, että lapsen lähellä ei polteta. Halusin vaan mielipiteen, miksi teet näin. Voin ehkä tätä kautta ymmärtää asiaa jotenkin? Hyvää jatkoa sinulle! :)

   Poista
 7. Aina ku puhut täällä teyasta nii miks kirjotat sen teija etkä teya? Haluisitko sä että sun nimi alettais kirjottaa taija?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska Teija on sen ''oikee'' nimi? :D Vähän sama kun mä haluaisin kirjottaa nimeni Tanya :)

   Poista
 8. Ihmisillä näyttää olevan tarve kysellä sinulta negatiiviseen sävyyn asioita täällä. Saisivat siistiä suutaan. =)
  Täytyy sen verran kertoa tuosta tupakka -aiheesta, että itse en ole koskaan maistanutkaan tupakkaa (nyt 20v.), vaikka oma isäni polttaa paljon. Jos isäni ei polttaisi, olisin varmasti kokeillut nuorempana tyttönä viimeistään yläasteella. Vanhempien tupakan poltto ei siis mielestäni ole aina negatiivinen asia. Ollaanhan me kaikki vaan ihmisiä..

  VastaaPoista
 9. Joudun kyllä häpeäkseni ja myös helpotuksekseni huomaamaan olevani aika tyypillinen leijona :D
  Mun mies on vaaka ja se onneks on yks noista "suositelluista" parisuhteen kumppaneista. Ei se varmaan mua muuten kestäiskään ja välillä otetaan lujaa yhteen ;)
  Tsemppiä sulle, oo aina yhtä aito :)
  Ite oon 28 ja miehellä on kaks poikaa ja kovasti toivottais jo omaakin..
  Sulonen tyttö teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHA! Mäkin joissakin määrin/hieman tilanteen mukaan.. juuri tuo valokeila juttu ei oikein sopeudu muhun. Joskus harvoin sekin saattaa pitää paikkansa :S

   Tsemiä sen kanssa ja kiitos! :)

   Poista
 10. Huoh, ärsyttävää kun ihmiset tarttuu aina niihin negatiivisiin asioihin ja yleistää. Tosta tupakoinnista sen verran, että mun äitini ei oo ikinä edes maistellut tupakkaa, ja itse aloitin yläasteella kuitenkin polttamaan. Joten se, että polttaako vanhemmat, ei oo millään lailla sidoksissa siihen, että lapsi rupeis polttamaan! ärsyttäviä tollaset luulot. Oon tällä hetkellä itse raskaana ja poltan välillä, koska mun tekee mieli, ja outoa kyllä musta tupakka on ruvennu maistuu hyvältä tälleen raskausaikana :D! Tosta horoskooppiasiasta, itse olen kanssa neitsyt ja leijonan kanssa seurustellut, se suhde kylläkin lopahti siihen kun kumpikin halusi olla juurikin "pomo" eikä voinut antaa ikinä periksi =D loppujen lopuks oli sitten niin paljon riitoja, että päätettiin luovuttaa suosiolla. Nyt ollaan oltu ystäviä 3vuotta, ja sama meno jatkunut aika lailla, kumpikin haluu vaan olla aina oikeessa :D Mukavaa seurata teidän elämää myös näin blogin kautta, telkkarissa kun niin vähän näytetään loppujen lopuksi. :) Ja mun mielestä tämäntapaisia ohjelmia sais olla lisääkin, ois jännä seurata raskaanakin olevia (teini)tyttöjä! :--) Jaksuja arkeen!

  VastaaPoista
 11. Teemu on jellona minä neitsyt, ja oon toooooodella kontrolloiva ihminen ja oon meidän suhteen pää :D Teemu on jopa sanonut että hoidan asioita liikaakin sen puolesta,mutta en jaksa aina oottaa kun se vetkuttelee kaiken kanssa -.-' Mutta jeps, enempää en sanokkaan kun tiedät ne kuitenki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä se menee vaa vähän toisinpäin. Meillä neitys on se laiskempi ja leijona reippaampi :D

   Poista
 12. mitäpä mieltä tanja on naispuolisista rapu henkilöistä, vai tunteeko edes? :)

  tai entäpä miespuolisista vesimiehistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt äkkiseltään kun mietin niin ei kyllä tuu ketään mieleen, mutta jos bongaan ystävä piiristäni ravun niin varmaan kerron sitten! :D

   Poista