sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Maailman paras iskä

Tää biisi :)

Ylpeänä omistan kyseisen biisin rakkaalle isälleni! <3 Hyvvä isänpäivää! ;)


pitkä matka niin paljon tullut vastaan
auttaa jaksaa ku on joku joka rakastaa
antaa voimaa, iskä oot mun suojamuuri
lennän usein nurin, useimmin ku monet muutki
..se johtuu siitä että yritän niin kovasti 
sori, ei must tullu lääkärii ku räppi kolahti
omii valintoja, aina kauhul ootit tulevaa 
sain päähä muuttaa pohjosee ja olit tietty tukemas
pakkasit muuttoauton ja halasit lujempaa 
nyt painin sairauden kans ja sä olet tukena
lähes kakskytkaks vee ja aina kova suustani 
kasvatuksellas olisin voinu olla muutaki
..mut emmä halunnu, valitsin tieni 
kyl sä tiedät, jos päätän jotai pidän siit kiinni
..kasvoin sun kanssa, välil mietin et miten 
jaksoit mua, mut rakastan sua maailmassa eniten.


sä olet maailman paras iskä 
ylpeenä voin sanoo parempaa ei löydy mistään


olin hankala lapsi, hankala nuori 
jaksoitte ymmärtää sinä ja sun kauniimpi puoli
oli hyvii hetkii mut sain päähänpistoikin
..ja niit päähänpistoi selvitettiin viikkoikin
..mut otin opikseni, se kai on tärkeintä 
tärkein päätökseni oli pakkaa kamat ja lähteä
..en lähteny teidän takii vaan itteni
..monet kyyneleet auttoi löytämään itseni
mä oon onnellinen, sitähän sä halusit 
vahvempi ku koskaa ku itteäni satutin
..mä pärjään hyvin yksin, älä musta huoli 
jaksan takiis vaik tää onki elämäni raskain vuosi
..en tullu luovuttaa, mä synnyin voittamaan 
toivon että paranen ja pääsen sua taas moikkaamaan
..oot voimalähteeni, autat mua jaksamaan
omistan elämäni sulle, tuun sua rakastamaan.

Hyvää isänpäivää muillekk isukeille siellä! :)

26 kommenttia:

 1. Kommentti ei liity mitenkään postaukseen, mutta ajattelin kuitenkin tulla ilmaisemaan mielipiteeni.. (:D)
  Tv:tä katsoessani olen todella kriittinen kaikkeen näytettävään, koska tiedän ettei todellisuus ole sellaista kun annetaan olettaa, ja otoksia leikkaillaan ja liimaillaan miten halutaan. Tämä kriittisyys osoittautui taas kannattavaksi.
  Sinun kohdalla alussa mietin, että olet ''teiniäideistä'' rämäpäisimpien joukossa ja ehkä lapsellisimpienkin (mikä ei siis ole paha). Eli siis värikästä elämää ja kaikkea mitä yleensä paheksutaan..
  En aio kommentoida mitään näistä (esimerkiksi tupakka) mutta syy miksi tulin tänne avautumaan on se, että todellakin ajatus muuttuu heti kun lukee tätä blogia ja koittaa miettiä miten itse toimisi samassa tilanteessa.
  Mielestäni olet todella rohkea ja sisukas naisen alku! Ajattelutapasi ja mielipiteesi on mielestäni asiallisia ja osoittaa tietynlaista kypsyyttä.
  Ja se on sääli, että tv välittää todella huonoa kuvaa ihmisistä, ja sinun kaltaiset saa turhaan paskaa niskaansa.
  Jaksamisia siis sinulle ja jatka samalla sisulla tulevaisuudessakin, niin uskon todella että tulet pärjäämään hyvin!
  Näyttäkää kaikille vanhoollisille ihmisille, että teiniäitikin pärjää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no eihän mitenkään 8x 30min saa mitenkään mahdutettua niin paljoo matskua, että sais kokonaisvaltaisen kuvat kaikkien meidän elämästä.. Sarjasta voi tosiaan tehdä omia johtopäätöksiä, mut mun on vaikee niihin varautua sillä tavalla, koska en osaa kattoo sitä samoin silmin ku katsojat jotka ei tiedä meistä mitään muuta ku sen mitä tossa sarjassa nyt sitten on.. Ja tietenkin täällä blogissa..

   Kiitos asiallisesta kommentistasi! :)

   Poista
 2. Ensimmäisen anonyymin kommenttiin viitaten, milestäni vaikutat erittäin kypsälle ja hyvälle äidille, niin blogisi kuin tvsarjankin perusteella. Tv-ohjalmasta (vaikka siellä annetaan varmasti todellisuudesta osittain vääristynyt kuva) vaikka sinusta välillä ohjelmassa huomaa, että olet vielä nuori ja kokematon elämässä, olet silti vastuuntuntoisempi ja kypsempi kuin muut äidit. Varmasti äitiys on muuttanut elämääsi voimakkaasti ja et olisi samanlainen ihminen ilman lastasi. Voisit hyvinkin olla ns. rappiolla oleva teini, ketä kaikki mummot vihaavat. Nyt saat vain niskoillesi teiniäitivihat, vaikka sinun kohdallasi niille ei ole syytä! Jaksamista, pienen lapsen äitiys on rankkaa ja varmasti vie voimia. Pärjäät hienosti, älä kuuntele teiniäitivihaajien vihoja, vaan rakasta tytärtäsi ja elä samalla omaa ihanaa elämääsi!

  -as

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle tosi paljon! Välillä kyllä tuntuu, että kuuntelisin mielummin niitä eläkkeellä olevia valittavia mummoja kun kukkahattutätejen ikuista pohjatonta valitusta täällä.. Tai muuallakaan! :D No mutta mä oon tyytyväinen elämääni mul on kaikki mitä mä tarvitsen :)

   Poista
 3. Sun isähän on alkoholisti ja ajo sut pois kotoa ku sait oonan ja silti oot siitä tota mieltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öö..? :D Mun iskä ei oo ajanu mua kotoo ku aloin odottaa Oonaa.. Muutin itse pois kouvolasta. Isäni ei myöskään ole alkoholisti :D Mistä te anonyymit oikee revitte näitä juttuja? :DDD

   Poista
 4. Saanko kysyy et mitä ootko ite kirjottanu ton?? vai mikä toi on et "nyt painin sairauden kans"??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo! :) Se on ton Sanan ihan itte kirjottama biisi :)

   Poista
 5. Tosi surullista kun sä tosiaan ajattelet että helsingin ulkopuolella on vaan landeja. Pidin sua sarjassa fiksuna tyttönä mutta eilinen ennakko teiniäideistä romutti mun mielipiteen täysin.
  Vaikka itse en asukaan helsingissä (enkä edes lähimainkaan) niin kyllä mä tunnen ihan ihmiseks itteni. Toivon tosiaan että oisit joskus tulevaisuudessa hieman suvaitsevampi ja opettaisit lapselles että myös muualla on elämää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heei! Missä kaikkien huumorintaju on? En tajua, että heti kun aletaan puhuu landeista niin kaikki kehä 3;n ulkopuoella villiintyy.. Mäkin oon asunu kouvolassa 2 vuotta, joten oonko nyt lande? Ja ihan vaan, ohjaaja pyys mun sanomaan sen asian!

   Poista
  2. en mä ainakaa ajatellu et sanoit täysin tosissas ton lauseen viime jaksossa :D ajattelin automaattisesti et se oli sarkasmia... :)

   Poista
 6. Minkä ihmeen takia noin pienellä tytöllä (siis oonaa tarkotan) on korvikset? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä onkin sulle pähkinä purtavaksi! :D.. joo tosiaan, en tiedä. Musta ne on kauniit ja halusin oonalle korvikset. Sen ihmeempiä syitä ei siihen ole.. :O

   Poista
  2. Mulla oli kakarana jo puolivuotiaana korvikset, kun mamma oli halunnut laittaa, tosin siihen aikaan ei melkein kukaan ollut halunnut reijjittää nii pientä. Mutta en ole siitä kuitenkaan kärsinyt mitenkään henkisesti enkä fyysisesti.. Oma tytör sai 6v lahjaksi napit korviin. Eiköhän se lie jokaisen vanhemman omassa harkinnassa miten pienelle lapselle laittaa korvikset ja siitä lapsestakin kiinni :))

   Poista
 7. edelliseen anonyymiin viitaten mun mielestä omalle lapselleen korviksien laittaminen on pelkästään lapsen äidin asia, jos se kivalta näyttää tai muuten vaan haluaa niin laittakoot hienot timantit korviin :)

  VastaaPoista
 8. Olipa sitten ihan pakko käydä tsekkaa sun blogis:)

  Jutellu Kartsan kans muutamia kertoja, se mut oikeesti tähän yllytti:)ollaan samaa sukua ja kasvettu yhdessä,otan osaa:) Faijas on todella ylpeä sinusta ,eikä syyttä,olet vahva ja upea nuori nainen.
  Äitinä jokainen meistä kasvaa lasten mukana...toivotan sinulle onnea tälle matkalle:)
  ...yks Noita-Akka...

  VastaaPoista
 9. nyt pakko tulla kirjottaa voi äiti sanonko muuta, meidän äiti kävi laitattaa mulle korvikset ku olin puolivuotias ja mitää traumoja en oo ainakaa vielä 17vuoteen mennessä saanu ku oon tässä sun blogia lukenu ja pistäny silmää nuo korvakoru ongelmakansa! Nii oli pakko tulla kommentoimaan! ja ainaki mulla en muista tiiä niii ku on ollu nii kauva korvikset nii eipä oo menny umpeen vaikka olin 2vuotta ilman!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! En jaksa enää edes vastata mihinkään kommentteihin joissa puhutaan noista korvista ku en nää mitää ongelmaa asiasas. Ongelma on niillä jotka näkee ongelman :D .. Hetkinen.. menipäs monimutkaseks :D

   Poista
 10. oon seurannu ohjelmaa alusta asti, oot kyllä sulonen persoona ja vaavis on kans söpö :) toi korvis juttu ni aion kans vauvalle laittaa korvikset jos on tyttö ja pojalle kans yhen :)

  VastaaPoista