keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Kuvia! :)

Piilokirppiksellä  oli jokunen kuukaus sitten semmonen vintage kuvaus systeemi. Joku nainen jenkeistä sitten tuli sinne ja kuvaili lapsia mukana ripus vintagea. Kuitenkin kyseinen kuvaaja osottautui melko surkeaksi, koska monet valittivat tuotoksesta. Levy missä oli 80 kuvaa maksoi 50e. Me otimme levyn tarkastettuamme olivatko ne edes käyttökelpoisia. Nyt jaan kuitenkin nämä lumoavat kuvat meidän pienestä prinsessasta. Tässä on kuvat, jotka onnistuivat minun mielestäni  80:stä kuvasta.21 kommenttia:

 1. On kyllä ihan äitinsä näköinen! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki taas sanoo, että on ihan isänsä näkönen. Ehkä yks viidestä sanoo Oonan näyttävän multa ! :D

   Poista
 2. Minustakin näyttää aivan äidiltään! :D

  VastaaPoista
 3. Ihania! Tossa neljännes kuvassa Oonal on must sellai ilme et on tunnistettavissa ihan äitinsä tytöks. Muutoin kyl paljon isäänsä tullu tyttö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten vaikeaa voi olla samojen piirteiden löytäminen itsestään ja lapsestaan.. En oo nähny Oonassa yhtään omaa näköö, ilmetty isänsä :)))!

   Poista
 4. voii tuo toka kuva :) mitkä silmät, oli pakko jäähä tuijottaa niitä : )

  VastaaPoista
 5. Pakko yhtyä pariin edelliseen kommenttiin, että Oona on kyllä ihan sinun näköisesi! :) Huomattavan paljon samoja kasvonpiirteitä jo tuossa iässä :)

  VastaaPoista
 6. Oona on ihan sun näköinen! :)

  VastaaPoista
 7. Oona on aivan sun isän näköinen! :D Eli äiti taitaa olla varma!

  VastaaPoista
 8. ihana poseeraus tytölläsi tossa viimesessä kuvassa, vooii :)

  VastaaPoista
 9. Oona on aivan sun näköine! Näistä kuvista sen vasta huomasin (:

  VastaaPoista
 10. Toivottavasti huomaat tämän!!(: Missä olet saanut tytöllesi korviin reiät? Haluaisin siis tytölleni , mutta harvoissa paikoissa enää siihen suostutaan. Minkä ikäisenä otatit ne Oonalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin itäkeskuksessa on semmonen ku UNIQUE liike. Löytyy tallinnan aukiolta, sekä mäkin yläpuolelta! :) Oona oli tuolloin 10kk :)

   Poista
 11. okei kiitti (: Sinne siis kun oma neiti täyttää sen 10kk. Ellei jo aikasemminkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vaan mahdollista, niin suosittelen viemään jopa jo aikaisemmin.. Ehkäpä heti kuin siihen pystyt.. Totuus se, että mitä aikaisemmin sitä parempi.. Ihan pienillä vauvoilla on korvan lehdessä niin erilaienn se kudos ku esim sulla tai mulla ja se ei tunnu juuri missään.. Ku lapsi kasvaa kudos muuttuu samanlaiseksi kun meillä eli sitte se alkaa jo tuntumaan.. Tai silleen.. Siellä tekevät jo ihan 2 viikkosista eteenpäin :)

   Poista