maanantai 8. lokakuuta 2012

Maailmanparantajat

Niin paljon kohuakin jopa viidestä minuutista saadaan aikaan. Arvostelua ja haukkumista. Kaikki teiniäidit sarjassa polttaa tupakkaa ''typeerää polttaa vaunujen vieressä'' juu niinhän se vissiin on, mutta en usko, että kyseiset mammat on sitä sillä hetkellä ajatellu. En tajua, miksi helvetissä tupakasta nostetaan hirvee haloo päälle.. Tottakai kun on teinistä ja äidistä kysymus niin täytyy nostaa haloo kaikesta! Vanhemmistakin äideistä löytyy niitä, jotka tupakoivat lapsen olemassa olon aikana. Jopa niitä, jotka tupakoivat lapsi sylissään siitä syystä, että lapsi ei voi olla yksin sisällä.

''Ei ole suoranaisesti lapselle haitaksi, paitsi sitten kun lapsi kasvaa ja jos häpeää äitiään, jolla on tatska. Tatuoinnit on mun mielestä typeriä, eikä ne lähde sitten helposti pois jos tulee katumapäälle vaikka 20 vuoden päästä. Se yksi teiniäiti vaikutti tosi epävarmalta (kuten teinit yleensä) ja meni ottamaan tatuoinnin vaikka ei vaikuttanut oikein varmalta mitä olikaan menossa, mutta ei uskaltanut perääntyä ehkä sosiaalisten paineiden takia.''
 
Muummuassa tälläinen kommentti löytyi kaksplussan sivuilta minua koskien.. Onkos tämä nyt joku helvetin syy olla ottamatta tautointia? ''Mitäs jos pieni prinsessani häpeää minua 15 vuotiaana?!'' Eri juttu jos mulla tosiaanki olis naama ja kroppa täys tatuointeja ja lävistyksiä, jotka olisivat kaikenlisäksi hävyttömiä, kuten alastomia naisia kehossa, rivoja tekstejä tai muuta?
 
Ja tosiaankin vaikutan hieman epävarmalta tatuointia ottaessani. Kutienkin olin harkinnut asiaa jo vuoden ajan, että otan lapseni nimen jonnekkin kehooni. Huulet kuvassa päätin ottaa vasta edellisenä päivänä, joten olin hieman epävarma siitä. Tähän päiväänkään mennessä en ole onneksi viellä katunut huulia tai koko tatuointia vaan se näyttää yhtä hienolta aina kun sitä katson.
 
''häpeää tottakai, mutta tatskatyypit on vajaamielisiä.''
 
Suomessa tuntuu olevan tuhansia kansalaisia vähä-älyisiä, koska heillä sattuu olemaan tatuointi :DD
 
''Sit se tokana oleva mamma röökiä naamaan vaan ja muksu hoitoon et pääsee tatskaa ottamaan (Y) Ei mitään positiivistä sanottavaa tostakaan olennosta ton sarjan ekan jakson perusteella.''
 
Nyt alko jännittää oikeesti, että kuinkakohan paljon paskaa saa itestään lukea. Ekassa jaksossa oli tosiaankin joku 5minuuttia mua. Seuraavassa jaksossa ehkä 5-15minuuttia! VOOOI! Ja seuraavissa jaksoissa jopa puhun enemmän, mitä tossa ekassa..
 
Tätä jännittäessä :))

48 kommenttia:

  1. noita ihmisiä löytyy aina, jotka keksivät iiihan mistä tahansa mitä tahansa, kunhan pääsevät toista mollaamaan..vaikka varmasti jollain tasolla ottaa itseensä noi kommentit, mutta yritä olla välittämättä!

    VastaaPoista
  2. Paljon voimia sulle Tanja!<3 Voin kuvitella miltä tuntuu vastaanottaa koko ajan negatiivista palautetta tekemisistä ja sanomisista, ja kun suurin osa vittuilijoista oikein "kaivaa" niitä asioita joista saa tulla tänne sulle pätemään. Ite en näe tatuoinnin ottamisessa mitään pahaa. Olet todella rohkea kun olet alkanut kaikkeen tähän, ja itsevarmasti vastaat myös ns. "paskakommentteihin". Sinulla on asenne kohdillaan :)) Uskon että olet paras mahdollinen äiti Oonalle. Kaikkea mitä toiset sanoo, ei tarvi eikä kannata uskoa!!

    VastaaPoista
  3. Katsoin jakson ja siitä jäi hyvä mieli, olitte kaikki niin onnellisen oloisia lapsienne kanssa. Kannattaa varmaan jättää foorumien lukeminen hetkeksi, siellä valitettavasti saatetaan sanoa aika ikävästi.

    Kommenttiin ''Mitäs jos pieni prinsessani häpeää minua 15 vuotiaana?!'' on pakko todeta, että mikäli teinin ainoa syy hävetä äitiään on tatuointi, niin hommahan on aika hyvin :D

    Ihanaa syksyä sinulle ja Oonalle.

    VastaaPoista
  4. Mietin vaan että niin ne täysi-ikäisetkin äidit laittaa muksunsa hoitoon jos menee tatskaa ottamaan ja nykyään on tosi yleistä ottaa oman lapsen nimi ja syntymä-aika tatuoituna enkä todellakaan usko että ykskään lapsi häpeää vanhempansa pientä tatuointia?? ainakaan en ole ikinä moista kuullut tai ei ole tullut vastaan.. ja just vasta yks päivä näin TÄYSI-IKÄISEN äipän kantavan ehkä noin puolivuotiasta lastaan sylissä kun samalla toisella kädellä poltti tupakkaa.. miksei tällasista valiteta ihmettelen vaan..

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikille positiivisista kommenteista. En ajatellu asiaa sarjaan osallistuessani, että ihan oikeesti sitä paskaa saa kuunnella vähintäänkin sen ajan mitä se sarja pyörii telkkarissa. Myönnän olevani todella surkea ottamaan kritiikkiä vastaan, mut onneks oon oppinu jo nyt nauramaan lähes kaikille jutuille mitä tuolta foorumeilta saa lukea (ellei ole oikeasti todella loukkaavia henkilökohtaisesti). Sarjahan on leikattu, se on saatettu leikata just niin, että alkaa näyttää huonolta :O ..Ehkä.. Ton sarjankin kuvausten aikana mölöytin monia tyhmiä juttuja joita kaduin jo samana iltana. Toivottavasti ihmiset ei nyt saa musta aivan kamalaa kuvaa kuitenkaan, koska mielestäni olen superäiti Oonalle <3

    VastaaPoista
  6. Nääh, unohda tollaset ilkeet kommentit. Niitä varmasti tulee ihan hirveesti. En itse henkilökohtaisesti pidä siitä, että äidit polttaa lasten lähettyvillä mutta se koskee kaikkia äitejä (iästä riippumatta). Ja siitä asiasta on jo niin paljon jauhettu, joten turha siitä on enempää.. :)

    Tsemppiä!

    VastaaPoista
  7. Kyllä niitä ihmisiä löytyy joka junaan. Tekee sitä niin tai näin, niin kyllähän se lapsi voi isompana hävetä vanhempiaan mistä syystä tahansa. Ja sehän on täysin normaali osa murrosikää. :) Tuo tupakointi lapsen vieressä kyllä saa verenpaineeni kohoamaan, mutta ei se äidin ikä vaikuta asiaan mitenkään. Yhtä paljon ärsyttää, on äiti sitten 15 tai 40 vuotta. Tai eihän se aina edes ole äiti, joka siinä vieressä polttaa. Kaipa ihmiset sitten vain haluavat etsiä mahdollisimman paljon huonoja puolia nuorista äideistä.

    Itse olen vain kateellinen, kun olen pian 22v. ja vasta nyt odotan esikoista. Toisaalta tietysti onnellinen, että tulin edes nyt raskaaksi, vaikka kauan sai yrittää. :) Ja tuosta ohjelmasta...mulle ainakin jäi positiivinen kuva jokaisesta äidistä ja varmasti tulee katsottua kaikki jaksot :) Kaikki ihmiset ovat erilaisia ja kyllä meistä jokaisesta löytyisi ihan yhtälailla niitä "huonoja puolia". Ne eivät vain tule ilmi samalla tavalla, kun ei ole kamerat koko ajan kuvaamassa. Ei varmasti kukaan toimi lapsensa kanssa niin, etteikö muilla olisi jotakin negatiivista sanottavaa.

    Mutta oikein hyvää jatkoa sinulle ja lapsellesi :) Ja todellakin olet paras äiti hänelle!

    VastaaPoista
  8. Onko sulla gallerias kuvii?:P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, on.. mut en oo varmaan 100 vuoteen käyny siellä :D nimimerkki on siellä muistaakeni äxäxäl :D

      Poista
  9. Hei Tanja!

    Olen katsonut nyt kaksi sarjan osaa ja olen vaikuttunut. Mahtavaa, että olette päästäneet lähelle elämäänne. Tuollaista elämä vain on ja jos se tulee shokkina joillekin pumpulissa kasvaneille, niin ehkä olisi aika avata silmiä.

    Tiedä myös, että suomalaiset antavat harvoin positiivista palautetta ja netissä vallitsee törkeyden ja loukkausten ilmapiiri. Haluan sanoa tässä yhden positiviisen asian Sinulle, jottet vain ota itseesi tuota töykeyttä, jota olet lukenut: Olette kaikki ihastuttavia persoonia ja selvästi rakastatte lapsianne.

    Hyvää jatkoa Sinulle ja muista, että meitä, jotka fanitamme teitä, on paljon.

    Juhani

    VastaaPoista
  10. mulla jäi ainakin susta tosi positiivinen kuva,oot hauskaja etenki oli hienoo nähä ettet polta oonan lähellä. vaikka se tietysti on sun oma asia, ja ihmettelenkin miten ihmiset jaksaa puuttua :D hyvää syksyä sulle ja oonalle! älä välitä noista jotka puuttuu sun elämään, oot paras mahollinen äiti oonalle ihan varmasti 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En polta en! :) Jos rehellisiä ollaan niin olen minäkin vaunuja työntäessäni tupakoinut, koska en ole ajatellut lainkaan asiaa, että savua menis vaunuihin vasta kun ton ekan jakson jälkeen missä huomasin sen tosiaan näyttävän melko rivolta. Nyt en enään oo polttanu työntäessäni vaunuja! :)

      Ja kiitos paljon sinulle ja samoin! :)

      Poista
  11. Tykkäsin sarjasta ja olet mielestäni hyvä äiti Oonalle, mutta minua ärsytti Jami tuossa tän päivän jaksossa ku se vaa nukku ja oli niin vaikeeta syöttää Oonaa-.- sekä sun piti tehä leivät ja keittää kahvit ymymym...

    Hyvää syksyn jatkoa teille!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kumma, mutta olen itsestänikin ihan superäiti! :)

      Jami on oikeesti myöskin ihan superisä! Ihan oikeesti se hoitaa Oonaa ja leikkii sen kanssa yhtälailla ku minäkin. Sillä meni hetki tarttua isän rooliin ja ymmärrän sen täysin :)

      Kyllä mullakin on pari semmosta aamua ollu etten oo halunnu millään nousta sängystä ja oon pyytäny Jamia keittämään kahvit ja tekemään leivät :)

      Meillä on kummallakin välillä aamuja ku toinen saa nukkua ja toinen hoitaa kaikki aamu jutut ja tekee aamupalan jne :)

      Poista
  12. no huh huh, kyllä jotkut on vaan tyhmiä kun noin arvostelee.. oisko se sitten ollu hyvä juttu että oisit tuonu sen lapsen sinne tatuointiliikkeeseen? Ehkä sen nyt on parempi olla kotona kun siellä liikkessä jossa äiti ei pysty keskittymään lapseen kun sitä tatuoidaan... :D
    Mulla itellä jäi tosi positiivinen kuva tosta ohjelmasta, ihan teiän kaikkien äitien kohdalla. Teistä näki sen miten rakastatte lapsianne!

    Tsemppiä, oot paras äiti lapsellesi, kaikkia ei voi miellyttää eli jätä vaan ne arvostelijat omaan arvoonsa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja tosiaan, ton kuvan hakkaamiseen meni huimat 25minuuttia! Uskon, että moni ihminen ei sitä aikaa tullut ajatelleeksi lainkaan... Ja en kyllä tiiä mistä noi on repiny sen, että Oona on ollu jossakin hoidossa ja, että lapsen isä ei olis kuvioissa ;O

      Nooo enivei :D Ja eihän meistä kukaan oo tänne syntyny ketään miellyttämään ;) Kiitos :)

      Poista
    2. Ainakin yhessä jakson kuvauksessa lukee "Oonan isä TULEE katsomaan oonaa", antaa ainaki mun mielest vähän väärän kuvan, oisko ehkä enemmänki JÄÄ katsomaan! :D

      Poista
    3. Ai lukee :DD Vissii pieni kirjotusvirhe käyny siel :DD

      Poista
    4. meinaa varmaan sitä että Tanjan isä tulee kattoo Oonaa :Dd

      Poista
    5. Nii juu mäki huomasin, ettei siel mitää kirjotusvirhettä ollu :D

      Poista
  13. Haluan vaan sen verran mainita että varmasti ihan yhtä suuri haloo olisi noussut jos 40-vuotiaat äidit polttaisi tupakkaa lastensa vieressä. Tässä ei siis isoimpana ärsykkeenä ollut se teidän ikä vaan se kuitenkin loppujen lopuksi tosi kurja tupakointi lapsen ympärille.

    Kuitenkin kokonaisuutena minulle on tässä vaiheessa ainakin jäänyt positiivinen kuva. :) Ainoa minkä sanoisin on että ansaitsisit kyllä paremman poikakaverin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut tuntuu jotenkin vaan siltä, että vanhemmat äidit ja ihmiset on oikeutettu jollakin tavalla arvostelemaan meitä ja meidän tekemisiä sekä oikeuksia! Sitä on ollu jo kauan tän maan päällä ja se alkaa oikeesti jo ottamaan hermoon, että suomalaiset on yleisestikkin kaiken suhteen niin hitsin ahdasmielisä.

      Ja mulla on kyllä edelleen semmonen pieni kutina, että tässä tuota suurta vihaa ja ärsytystä vaan ruokki se, että me satutaan olemaan ''teiniäitejä'' joista ei nyt yleisestikkään näemmä pidetä.. :O

      Mutta kiitos sulle :) toivottavasti positiivinen kuva pysyy meissä kaikissa.
      Mulla on jo maailman paras mies <3

      Poista
    2. No juu, totta - varmasti teidän ikä 'edesauttoi' sitä ihmisten pahennusta. Myönnän kyllä itsekin että mulla on ennakkoluuloja teiniäideistä vaikka tiedän kyllä ihan hyvin että suurin osa heistä on kunnollisia ja vastuuntuntoisia. Usein ne on vaan ne huonot esimerkit jotka nousee esille ja sen takia ihmiset luulee että kaikki teiniäidit on sitten samanlaisia.

      Tosiaan odotin että Teiniäidit olisi samantyyppinen kuin se Amerikan Teen Mum jota katsotaan kauhistellen, mutta kahden jakson jälkeen en, tupakointia lukuunottamatta, keksi mitään pahaa sanottavaa kenestäkään. :) Eli ihmiset toki valittaa mutta sie tiedät kyllä itse että olet tosi hyvä äiti joten älä anna ilkeiden kommenttien vaikuttaa liikaa - tsemiä!

      Niin, ja piti vielä sanoa että sun iskä on ihan huippu! :D

      Poista
    3. Juu minun isä on ihan paras isi :) <3 Ja kiitos kommentistasi. Ja toivottavasti emme anna muutenkaan mitään syytä sanoa meistä mitään pahaa.. Pahan sanojille oon joskus sanonut että tulkaapa katsomaan mun kotiin miten mä mun lastani hoidan ennen ku tuutte haukkumaan ja arvostelemaan mua! :)

      Ja totuushan on ettei mun tarvitse kellekkään todistella mitään ku itse tiiän miten asiat on, antaa kritisoihien kritisoida jos jotain kiksejä siitä saavat :)

      Poista
  14. myönnän, että mullaki oli hirveitä ennakkoluuloja teitä kohtaan ku tota ekaa osaa katoin, mutta susta nousi ehdottomasti mun lemppari tosta sarjasta! :) oot vaan enemmän semmonen huolehtivainen ja rakastat lastas niin ihana kattoo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi ihana kuulla! <3 Itsekkin olen usein todella ennakkoluuluinen ja voi mennä kauan ennenku pääsen niistä eroon! :O

      Poista
  15. pakko sanoo että olikohan se teyan blogissa oli susta joskus jotain negatiivista enkä ollu lukenu yhtään sun blogia jne niin kommentoin jotain tyylii et "vaikuttaapa ärsyttävältä!" mielipide muuttu ihan täysin ku katoin ton sarjan noi 2 ekaa jaksoo vaikutit tosi mukavalta!:) ja mitä ihmettä valitetaa jotai sun tatuoinnin ottamisest en tosiaan tajua se on niin sun oma asias ja mun mielest tollanen on just hieno! taitaa olla vaa kateellisii;D +ymmärrän kyl senki et jami ei heti noussu ensinnäki ei ehkä nii kivoin just herää ku kuvataan siin ja muutenki!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kun mä nyt sillon siitä Teijan kanssaki tappelin jonki aikaa! Se anto musta ihan sika surkeen kuvan, joka ei oo okei. Siks meillä tuliki semmonen show siitä, koska se ei ollu totta mitä se kirjotti.. Ja se oli viellä mun mielestä tosi loukkaavaa -_- Onneks ollaan saatu asiat korjattua eikä meidän välillä oo enään mitään. Osa Teijan lukioista tulikin mulle kauhistelemaan mun ärsyttävyyttä, mutta eipä minua tunne niin jos uskovat mun olevan sellainen kuin olen.. siis olin teijan blogi kirjotuksien mukaan niin ihan sama.. :Ooo

      Poista
  16. mulle jäi susta tosi positiivinen kuva ton sarjan perusteella! :) kaikkee hyvää teiän perheelle <3 oot tosi rohkee ku menit tohon sarjaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Nyt alkaa jo vähän jännittää ku muutamat on sanoneet musta tulleen tosi kiva kuva, että jos nyt sit satun jossain jaksossa oleenkin ihan idiootti ja kaikki alkaa minuu vihaa :D

      Poista
    2. älä turhaa jännitä :) joillaki ihmisillä ei oo muuta tekemistä ku ettii toisista virheitä, se on niide oma häpee jos alkaa sua tuomitsemaan! saisivat miettii sitäkin että kuinka moni oikeesti ois ollu valmis noin nuorena käymää läpi saman mitä sinä! ja hyvin oot selvinnyt, ainaki blogin ja sarjan perusteella, oo ylpee itsestäs ja kauniista tytöstäs :)

      Poista
    3. Pitää koittaa ohittaa vaan kaikki haukut :O Juu mä oon päivä päivältä vaan ylpeempi äiti <3

      Poista
  17. Heips

    En ole katsonut noita jaksoja vielä, itseasiassa blogeihinkin päädyin ihan vahingossa. Sen vaan halusin sanoa, että anna pahojen kielten puhua. Nuoria äitejä on aina ollut, tulee aina olemaan, ja ikä ei tee äitiä, vaan se kaikki muu.
    Ja huh, että lapsi häpeäisi tatuoitua äitiä?? Mä en tajua mistä noita ajatuksia edes revitään.

    Mutta tulevaisuudessa, varaudu siihen, että päikkäreissä, kouluilla ja ties missä suhun suhtaudutaan (ei tietenkään aina) jotenkin niin, kuin et ymmärtäisi mitään, koska olet nuori äiti. Valitettavaa, mutta totta. Itse olen saanut esikoiseni 20 vuotiaana. Eli siis ihan oikeasti "normaalissa" iässä saada lapsia, mutta silti, silti, olen kohdannut sen ennakkoluulon. Joskus teki mieli huutaa että hei, lukeeko otsassani idiootti..!?!

    Tsemppiä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon huomannu.. Ihmiset on oikeita tarina setiä ja tätejä :D Kiitos paljon! :)

      Poista
  18. Ootko helsingim diakoniaopistos? :)

    VastaaPoista
  19. Ei se ikää kato se äitiys. mutta täysin typerää on lapsen seurassa tupakointi/raskausaikana tupakointi tekee sen sitten teini tai keski-ikäinen äippä. Eipä ole ihme, jos muksuilla on tulehduskierteet päällä. Ei se tupakoinnnin lopetus vaadi kuin vähän tahdonvoimaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helpommin sanottu ku tehty. Sanoin jo ennen raskautta, että jos tuun raskaaksi aijon lopettaa tupakoinnin samantien.. Kuitenkin ku tulin raskaaksi se ei ollukkaan niin helppoa ku kuvittelin. Puhuin neuvolassa, että haluan lopettaa tupakoinnin ja kävimme läpi monia vaihtoehtoja. Kokeilin purkkaa sekä laastareita. Onnistuin kuitenkin vähentämään tupakointiani lähes puoleen määrään. Mikään ei siis auttanut, vaikka mulla ihan oikeasti oli tahdonvoimaa! Mä pari kertaa itkeskelinkin sitä, että miten voin olla niin julma mun pienelle syntymättömälle lapselle, että mä saastutan sitä ja asetan itsekkäästi oman tupakan himoni pienen lapsen edelle.. :/ mua ärsyttää ja hävettää koko asia, en sen koommin siitä edes halua puhua tai antaa sitä julki missään koska se ei todellakaan ole mikään kehuskelun syy!

      Poista
  20. Mun mielestä yhdestä tatuoinnista ihmisten on ihan turha nillittää! Nykyään tuntuu olevan hyvin yleistä tatuoida lapsensa nimi, syntymäaika tms. Monet asiat saattavat elämässä muuttua, mutta rakkaus omaan lapseen pysyy!

    On varmasti hirveää miten paljon kaikkea negatiivista tulette saamaan niskaanne sarjan myötä. Täytyy myöntää, että itse en olisi kestänyt sitä sinun iässäsi, enkä tiedä kestäisinkö vieläkään. Yritä vaan jaksaa olla provosoitumatta, sillä pääset varmasti helpoimmalla, etkä tule antaneeksi löymäaseita niille, jotka haluavat vaan pahoittaa mielesi!

    Hienoa, että pystyt myös myöntämään virheitäsi ja otat opiksesi, esim. tuossa tupakointijutussa. Ehkäpä jonain päivänä pääset siitä kokonaan irti! :)

    Joku tuolla aiemmin mainitsi miehesi osallistumisesta lapsen hoitoon ja kieltämättä itselläkin kävi parin jakson jälkeen mielessä, että eikö tuo äijä tee muuta kun nukkuu... Mutta sitten muistutin itseäni siitä, miten helposti leikkaamalla saadaan luotua tiettyjä mielikuvia, jotka eivät ole koko totuus. Mukava kuulla, että lapsen isä on vahvasti arjessanne mukana ja parisuhteenne on kestänyt lapsen tulon kuvioihin. Kaikkea hyvää teille - olet varmasti hyvä äiti lapsellesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no niinku on jo huomattu nii meistä nuorista etsitään vikoja viimeiseen saakka. Ja juu seuraavissa jaksoissa varmaan tulee ilmi, että Jami on rakastava ja hyvä isä, eikä vaaan nukkuva ja juhliva teini enään. :)

      Poista
  21. Katoin kakkosjakson ennakkoon ja pakko sanoa, et onks se Jami vähän edesvastuuton? Nukkuu vaan, ku kuvaajat paikalla ja sit sun isä ja veli tulee ja nukkuu sillonki. Eikä reagoi, ku viet Oonan sen viereen huutamaan. Ihan sama vaikka, olis tullu aamulla kotiin: örkeetä nukkua, ku vieraita paikalla. Aika selkärangaton idiootti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä oli alussa vaikee tarttua isän rooliin! Meininki on nykyään ihan eri. En muista enään, että kuinka paljon Jamia on kuvattu, mutta aika vähän. Toivottavasti käsityksesi muuttuu jaksojen myötä :)

      Mun mielestä siinä, etttä Jami nukku nii ei ollu mitää pahaa, koska kyseessä oli pikkuveljeni ja isäni, joita Jami näkee usein ja tässähän ollaan ku yhtä perhettä niinsanotusti. Eri juttu jos meille olis tullu joku mun täti ja tai muu semmonen ketä Jami ei ''tunne''

      Poista
    2. Ja eikai se Jami voinu tietää et siinä kuvataan ja häslätään jos on ihan syvässä unessa :D

      Poista
  22. Minusta on kiva sarja. Kaksi ekaa jaksoa jo katsonut ja odotan innolla jatkoa :).
    Todella positiivinen yllätys oli, että kaikki nuoret äidit vaikuttivat todella järkeviltä. Odotin jotain huuhaa pellejä jotka lakkaa kynsiään ja lapsi roikkuu jossain sitterissä puoli päivää...

    Mutta kaikenkaikkiaan tosi mukava seurata elämäänne. Sinä varsinkin olet tosi mukavan oloinen ja isäsi hyvä tyyppi. Ihana se, mitä sanoit isäsi korvista :D!

    Älä turhaan häpeä käyttäytymistäsi sarjassa. Saat olla itsestäsi ylpeä. Tyttösi on huippusuloinen :)).

    Kaikkea hyvää teidän lämäänne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihana kuulla, että on jääny positiivinen kuva.

      No Oonalla sattuu olemaan tällä hetkellä hetkellä höröt korvat. Niinku on ollu vauvasta asti. Asia ei oo viellä korjaantunu, ja sitä koitettiin korjata jonkun metalli lasta systeemin avulla, mutta ei auttanu. Varmaan sitten korvat leikataan ku oona on 4-6vuotias :)

      Poista