keskiviikko 17. lokakuuta 2012

KUVIAA!! :)

Ette uskokkaan kuinka ilonen oon! Sain mun järkkäriltä kuvat koneelle ja nyt aijon jakaa näitä ihania hetkiä viimeisiltä muutamalta kuukaudelta. !! :))



















Rakkauteni <3 :*




31 kommenttia:

  1. Oona on ihan sun näköinen :) ootte ehdottomasti lemppari perhe teiniäidit sarjassa! Paljon onnea ja menestystä teille tulevaisuuteen :)

    VastaaPoista
  2. Ihanii noi kuvat, varsinki toi viimeinen <3

    VastaaPoista
  3. Onks Oonalla tossa ''suussa'' tampooni? :D Ihania kuvia<3 Oootte munkin lemppari perhe<3 Jami on niin komee, sä oot tosi kaunis ja aattelet samalla tavalla, kun minä. :P :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on :D Se oli käyny vähän mun käsilaukulla ja seuraavaks bongasin sen olohuoneen lattialta syömästä niitä :D Tosi syytön ilme Oonalla :D Aww, kiitos tosi paljon! :)

      Poista
  4. Oi onpas Oona kasvanut hurjasti! Suloinen tyttö! Ja ootte myös mun lempparit teiniäiti sarjassa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! En ittekkää oo tajunnu yhtää.. Tänää Jamin kaveri ja sen 4kk poika oli täällä kylässä enkä meinannu pysyy pöksyissäni lainkaan! NIIN PIENI! Tuntuu, että Oona ei olis koskaan ollut niin pieni :O Mahtavaa kuulla :) !

      Poista
  5. ihania kuvia, ja ootte kyllä paras perhe teiniäideissä! :)

    VastaaPoista
  6. ihania kuvia, ootte kyllä parhain perhe teiniäideissä! :)

    VastaaPoista
  7. Tykkään sun kypsästä asenteesta. Ikäsekses verrattuna olet mielestäni ihan todella kypsä. ja Oona on kyllä maailman suloisin! <3

    VastaaPoista
  8. On kyllä ihana seurata täällä bloginkin puolella teidän hetkiä:-) Oletko kyllä mielestäni yksi parhaimmista "hahmoista" teiniäideissä. Pidän erityisesti sun suorapuheisuudestasi, ja rehellisestä asenteestasi. Vaikutat myös henkisesti sekä fyysiesti paljon ikäistäsi vanhemmalta! Paljon paljon tsemppiä teidän koko perheelle:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla! toivottavasti en jatkossakaan anna lapsellista ja tyhmää kuvaa itsestäni. Tottakai mulla on siellä juttuja joita en olis välttämättä halunnu julki, ja haluaisin käyttäytyä jossakin tilanteessa toisella tavalla. Mutta, jokainen meistä varmaan joskus ''mokaa'' ja käyttäytyy lapsellisesti :D

      Kiitos paljon! :)

      Poista
  9. Seurasin aiemmin yhen ohjelman äidin blogia, joka sittemmin loppui (?) ilmeisesti kun en sitä enää löytänytkään.. Sun blogiisi eksyin ohjelman myötä, ja täytyy sanoa että hattua nostan. Tunnut selviävän äitiydestä hienosti, opittavaa tietenkin on mutta kelläpä äidillä ei olisi? :) Itse tulin äidiksi 19vuotiaana, ja sitäkin silloin jotkut kauhisteli. Mutta ei se äitiys aina katso ikää. On niitä huonoja ja välinpitämättömiä, itsekkäitä äitejä myös niissä "oikean ikäisissä"..
    Tsemppiä paljon myös jatkossa teidän perheelle :)

    Pakko muuten kommentoida, että toisen poikani ollessa n. 2,5vuotias, hän löysi myös tamppoonit ja sain juosta kotia ympäri pojan perässä kun hän vain karjui kiukussaan että "mun tamppooni, mun tamppooni".. Kun yritin ottaa häneltä sitä pois kädestä sanomalla että se on äidin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tän ohejlman vai? Sitten sen dokkarin? Juu tässä selvitään läpiharmaan kivenkin :)

      HAHA! Lapset, Oonaki tekee nii hassuja juttuja välillä. Ja mulla kun on 4,5vuotias pikku veli ja kerkesin vuoden seuraamaan jokapäivä sen kasvua niin kyllä välillä tosi hurjia juttuja on.. Uhmaikä ja kaikki, en vaa jotenki osaa yhtää kuvitella Oonaa kaupan karkkiosaston lattialla huutamassa ''mä haluun!'' :0

      Ja kiitos paljon! :)

      Poista
    2. Niin siis tän Saritan blogia luin aiemmin :)

      Mun pojat ei oo koskaa huutanu kaupan lattialla, mutta muuten kyllä.. En tiä onko yhtään paikkaa missä EI ois jompi kumpi saanu jonkinsortin raivaria :D

      Poista
    3. aa okei :D Joo no kohta seki menee ohi.. :)

      Poista
    4. Mikä Saritan blogin nimi on? :)

      Poista
  10. ihan äitinsä näkönen tyttö! :)

    VastaaPoista
  11. Oonalla on ihanat vanhemmat! Jaminkin touhuamista Oonan kanssa on ohjelman myötä jotenki hellyttävä seurata. Onnea teidän perheelle!

    VastaaPoista
  12. Hei, lapsesi on todella kaunis ja suloinen pieni ihmisen alku. Sinä olet hyvä ja paras mahdollinen äiti lapsellesi. On sydäntä lämmittävää nähdä ohjelmien perusteella, miten paljon järkevämpi olet kuin monet muut ikäisesi. Kun sinua ja lastasi katselee ohjelmista, tulee sellainen olo että voiko lapsi parempaa äitiä itselleen edes toivoa. Hoidat lapsesi hyvin ja olet vahva mitä kaikkea nyt kokenut oletkaan. Itse olin juuri täyttänyt 18 vuotta, kun tulin raskaaksi. En ymmärtänyt, kun neuvolassa hoettiin ja jeesusteltiin sitä kuinka nuori olin äidiksi. Aluksi oli vaikea hyväksyä tosiasiat,että juuri kun olin päässyt baareilun jne, täysi-ikäisten hommiin käsiksi :D - jouduin lopettamaan kaiken "nuoren elämän".. mitä pidemmälle raskaus eteni, sitä syvällisemmin ymmärsin asioita ja sisäistin sen,että kun lapsen päättää pitää, se on vähän kuin kääntäisit elämäsi kirjassa sivun eteenpäin, etkä koskaan voi kääntää sitä sivua takaisin taaksepäin. Minullekkin ehdotettiin aborttia, ja neuvolan tädistä tuli sellainen mielikuva että hänkin jopa sitä melkeimpä minulle yritti tyrkyttää. Ihmisten sääli ja huoli siitä, kuinka pärjäisin oli niin ahdistavaa. Suurin osa kavereista kaikkosi kun ilmoitin olevani raskaana ja pitäväni lapsen. Lapsen isä otti hatkat kuultuaan raskaudestani. Kyllä siinä 9kk aikana kasvoi henkisesti melko paljon. Varsinkin kun vertasin itseäni muutamiin ystäviini joilla ei ollut lapsia ja aina totesin, että olisin varmasti suht samanlainen kuin he jos en olisi pitänyt lastani. En kadu sitä että tein lapsen nuorena, olen lapsestani valtaisan onnellinen, ja kiitollinen että olen saanut elämääni jotain korvaamattoman ihanaa. Sen suurempaa rakkautta ei ole olemassakaan kuin äidinrakkaus <3 Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi. Ota vastaan se mitä elämä tuo tullessaan, ne huonot ja pahat asiat vain vahvistavat sinua ja silloin kun vastustaa elämä, ajattele rakasta lastasi niin se saa päivä päivältä jaksamaan vahvempana. Vaali rakkaitasi, ja hyviä ystäviä. TSEMPPIÄ!!! ;)

    VastaaPoista
  13. Teillä on ihan sairaan söpö lapsi<3<3
    Kaikkea hyvää teille:-)

    VastaaPoista