torstai 24. tammikuuta 2013

Kaikki loppuu aikanaan

Nyt annan julki tänne blogiin tän asian, koska en tosiaan oo kirjotellut niinku lupasin, enkä laittanut edes kuvia niinku lupasin.

Me tosiaan erottiin Herran kanssa n.1viikko ennen matkaani. Nyt ollaan edelleen erossa ja ollaan päätetty, että ei palata yhteen vaan minä ja Oona muutetaan pois. Haen tällä hetkellä siis omaa asuntoa. Asiat hieman sekaisin muutenkin. Ajateltavaa ja tekemistä riittää, jotenki tuntuu et kaikki on just niin sekasin mun elämässä kun voi olla. Ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen mietin, et miten helvetissä mä selviin tästä kaikesta.

Joku varmasti kysyy miksi erosimme. Noh, mä nyt sanon vaan sen, että riidellään niin paljon, et siin ei oo enää mitään järkee.

Tänään ensimmäinen näyttö. Asunto olis just täydellinen mulle ja Oonalle. Oonan perhepäivähoito on saman matkan päässä, ehkä jopa lähempänä. Jami asuis 50metrin päässä, jolloin tapaamiset olis helppo järjestää. Toivon et saan asunnon nopeesti.

35 kommenttia:

 1. Voih, mä oon niin odottanu sun matkalta kaikkee kivaa kuvaa täs ja sit tuleeki tällanen mitä ei oo osannu odottaa.. :( Mut kyl sä selviit vaiks tuntuuki vaikeelt :) Toivottavasti saat sen kämpän nopee, ja ois kyl hienoo jos saisit vaik ton mistä kerroit tos! :)
  Paljon voimia sulle! :)

  VastaaPoista
 2. Voi ei, paljon voimia teille! :)

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti saat asunnon nopeasti ja että kaikki asiat järjestyisivät. :)
  Voimia. :)
  mylifebyraisa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaikille! Kirjoittelen ku oon saanu asiat järjestykseen!

   Poista
 4. voi hitto ;s Kyl kaikest selvii aikanaa! semii!

  VastaaPoista
 5. Paljon voimia ja tsemppiä asunnon hommaamiseen :)

  VastaaPoista
 6. VOIMIA<3 erosin itsekkin juuri kuukausi sitten lapseni isästä..herra on löytänyt viikon sisällä uuden tytsyn..
  Aika parantaa haavat ja onneksi olemme molemmat vahvoja ja kauniita nuoria naisia! Miehiä (sikoja) tulee ja menee,mutta tosirakkaus jää <3 Ja meillä on molemmilla nauravaiset pikku enkelit tukena!

  -8kk ikäisen tytön YHmama hki:stä (viikon päästä 18v :) uujee)

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä hankalaan tilanteeseen!! Ei oo varmasti helppoa mutta koitahan pärjäillä <3 aina ne asiat jotenkin järjestyy...ei oo kivaa jos on liikaa riitoja, se ei oo oonallekaan hyväks kasvaa riitasessa ympäristössä, mut etteköhän te oo sen itekki jo hiffannut kun tilanne on tämä...Eihän sitä tiedä kun kattelette erillänne jos joskus vanhempina vielä vaikka rakkaus ajais taas yhteen :-)

  VastaaPoista
 8. voi eeikä.. :( Tsemppiä sulle! <3

  VastaaPoista
 9. Paljon voimia sulle:) Näytit jo sarjassa kuin vahva ihminen oot, pääset varmasti tästäkin yli ajan kanssa ja jokaisen alamäen jälkeen näkee asiat ihan erilailla entistä vahvempana ja usko pois, elämä hymyilee taas kunhan on sen aika:) Tsemppiä! http://vida-tsue.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Voimia paljon! Elämässä on aina ylä ja alamäkiä!! =)

  VastaaPoista
 11. Tsemppiä hirveesti! Bloggailehan taas, kun jaksat ja ehdit. Nyt on tärkeintä, että pidät huolta Oonasta ja itsestäsi. :)

  VastaaPoista
 12. Voin sanoa kokemuksesta että parempi erota kuin olla parisuhteessa jossa vaan riidellään koko ajan. Minuakin aluksi pelotti aivan kauheasti jäädä tytön kanssa kaksin mutta nyt en kadu eropäätöstä lainkaan. Näin on paljon parempi ja asioilla on tapana järjestyä. :)

  VastaaPoista
 13. Kiitos kaikille tsemppauksesta! Tästä tilanteesta kyllä selvitään. On ollu hankalempiakin tilanteita. Tässä tilanteessa päädyttiin onneksi yhdessä tähän ratkaisuun. Elämä yllättää :O Mut kaikki suuniteltu kusee, sen huomasin. Nyt annan asioiden edetä omalla painolla ja katsotaan mihin kohtalo vie! :)

  VastaaPoista
 14. voimia sulle! Itse olen 2 lapsen YH äiti tällä hetkellä. Ole onnellinen että päädyitte yhdessä tohon ratkaisuun, mulla mies katosi 2kk ennen laskettua aikaa kolmeksi päiväksi ja löytyi lopulta 15v tytön luota (mies 20v) ja ilmoitti sillä hetkellä että haluaa erota. Sain asunnon 4päivää ennenku toinen lapsi synty, joten katselin vielä sen reilu kuukauden kun mies kävi tapailemassa kyseistä tyttöä, en voinut jättää lasta miehen kanssa kahdestaan kun oli tuonut muutaman kerran tytön meille kotiin ollessaan lapsen kanssa kahdestaan.. ja toinen lapsi oli vielä suunniteltu.
  Nyt erosta on jo 4kk ja silti tuntuu vaikealta, isällä ei ole oikeutta tavata lapsia kuin mun luona ja niin paljon kun haluaa, silti ei paljoa näy täällä.
  Olisin itse ollut onnellisempi jos ero olisi ollut yhteinen päätös eikä tuollainen, mutta miehet on miehiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoo että onpa lapsellinen "mies" sulla..hyvä että pääsit mokomasta eroon..

   Poista
 15. Voimii ! <33 OOT IHANA !! Tsemiii<33

  VastaaPoista
 16. Harmi juttu.. Tsemppiä sulle Tanja !

  VastaaPoista
 17. Voimia! Parempi erota kerran ja sillä sipuli ku elää on/off suhteessa kuten eräät!


  http://www.iltalehti.fi/viihde/2012122416487080_vi.shtml

  VastaaPoista
 18. Täällä myös kohtalotoveri, mulla keitti lopullisesti yli miehen sekoiluun. Pakkasin Elsan ja kissat, ja kaiken muun ja muutin pois.
  Ymmärrän sua siis hyvin :=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun se oliskin noin helppoa. Pakkaa vaan kamat ja lähteä. Päivässä. Helsingissä ja etenkin itä-helsingissä on TOSI huono asunto tilanne :C Oon koittanu nyt kattoa asuntoa jostain läheltä, kahteen laitoinkin jo hakemuksen, mut ei oo kuulunu mitään :/ No kaikki kuitenkin järjestyy jollakin tavalla, uskon sen :)

   Poista
  2. Luuletko et jos helsingissä on ennätyspitkät jonot että kun sä vaan laitat kahteen paikkaan asuntohakemukset, tulee ne vaan tässä lähiaikoina tarjoamaan sulle asuntoa?:D
   Sä joudut odottaa, ja kauan..

   Poista
 19. Voi ei olitte niin söpöi yhdessä:) Pitäkää toisiinne hyvät välit ja olkaa molemmat vanhempia Oonalle<3

  VastaaPoista
 20. Tanja olet hyvä äidiksi teiniäiti ohjemassa perjäsit tosi hyvi
  fani sua tykkäsi susta kokoajan olit paras siinä koko ohjelmassa

  VastaaPoista
 21. voi sua! ;(( rankkaa! ero on maailman surkein juttu.. mut yrittäkää Oonan kanssa pärjätä! (:

  VastaaPoista
 22. Voimia teille. :)

  http://vuoristorata24-7.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 23. Mä toivon sydämestä, että kun muutatte erillään asumaan, niin näätte toisistanne uusia puolia ja palaatte yhteen. Te olette ihana pari ja ihanat vanhemmat Oonalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhuttiinkin Jamin kanssa, että ehkä joskus voi olla et palataankin yhteen, mut nyt parempi, että ollaan ja asutaan erillään..

   Poista