tiistai 20. marraskuuta 2012

Kuulumisia

Hehheh.. mulla ajatus kulkee taas niin hyvin, että sain aikaan tosi omaperäsen otsikon :D

No, mutta. En oo kirjotellu nyt pariin viikkoon johtuen siitä, että mulla on ollu ihan älyttömän kiire! Oon kerennyt pari kertaa käydä blogissa vastaamassa kommetteihin, mutta en koskaan oo kerenny sen syvemmin kirjottelemaan.

Aloitan siitä, että olimme luokkamme kanssa eläinmuseossa viimeviikolla! Sain paaaljon kuvia, mutta niiden laatu nyt on mitä on.. En oo viellä perehtynyt syvällisesti kuvan muokkaukseen, joten heijastuksia on melkein joka kuvassa!


















Ainiin.. Olin edellis viikon viikonloppuna Oonan kanssa äidin luona la-su välisen yön. Mulla meni niin hermo kotona. Ajattelin, että tekee hyvää mulle ja Jamille olla yks päivä erossa toisistaan. Lauantaina töiden jälkeen Jami toi Oonan mulle ja menin Oonan kanssa sitten äidille. Äidin luona vaan hengailtiin ja kateltiin telkkaria. Kuuden maissa mutsi ja muut lähti saunaan ja otti Oonan mukaan. Noin 45minuuttia myöhemmin kuulin oven läpi huutoa ja ajattelin, että Oona itkee, koska ei halunnut lähteä saunasta. Kuitenkin ku avasin oven oli reppanan naama verellä. Menin ihan shokkiin ja meinasin ittekkin siinä samassa purskahtaa itkuun.. Mun pikkuveli oli työntäny vaunuja ja sitten jotenkin hassusti niitä koittanut kääntää ja vaunut olivat kaatuneet ja äidin kullan huuleen ja nenään tuli pieni haava. Onneksi tilanne oli pian ohi ja Oona rauhottui ja oli kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan. Oona löysi myös pikkuveljeni tussit ja oli sitten piirrellyt naamansa täyteen vihreitä ja sinisiä viivoja. Hieman jälkeen 8 laitoin Oonan nukkumaan.. Joksus puoli yhdeksän maissa kävin tapaamassa yhtä ystävääni ja tapaamisemme venyi HIEMAN pitkäksi ja olin äidillä joskus yöllä vasta.

Aamulla mua väsytti niin julmetusti ja Oona ilosena repi mun hiuksia (oli ryöminyt mun pikkuveljen formula sägystä mun viekkuun). Äiti oli tullu ruokkikselle kotiin ja anto Oonalle aamupuurot sun muut ja herätti mut. Leikittiin lattialla, kateltiin töllöö (mitä Oona ei kyllä edes kattonut), syötiin ruoka ja Oona meni päikkäreille. Oona nukkui vajaa 2 tuntia ja herättyään tehtiin perus : vaippa, ruoka, vaattet rutiini ja jatkettiin leikkimistä ja touhuamista jonkin aikaa ennenkuin lähdettiin kotiin.

Mulla oli ihan sikana Oonasta kuvia mun kamerassa, mut en tiiä mitä ihmettä tapahtu ku olin ladannu kuvat picasaan ja sitte se sano, että kaikki kuvat on nyt noudettu ja ku painoin tuo kaikki ja häippäsin parvekkeelle samalla poistelemaan kuvia kamerasta niin mitkään kuvista ei ollukkaan tullu koneelle! Ja olin poistanu ne jo mun kamerasta! ;(

Viime viikon tiistaina juhlittiin isänpäivää hieman myöhässä. Siis minun isäni kanssa. Siskoni oli järjestänyt salaa isältä meidät kaikki lapset samaan syssyyn. Isän oli tarkoitus tavata siis vain siskoni, mutta yllätyksenä tapasikin kaikki kolme lastaan! Siskoni teki isälleni pipon, minä ostin hanskat ja pikkuveljeni oli tarkoitus hommata kaulahuivi, mutta ei sitä kutienkaan kerennyt hankkia.


Koko ylläri meinas mennä mönkään, koska ensin isä oli perumassa koko tapaamista. Siskon ja iskän oli tarkoitus tavata pasilassa jonne minäkin menisin, mutta isäni olikin menossa hakemaan siskoani! Tavattiin sitten olikos se espoontorilla tai jossakin tommosessa.. Kauppakeskuksessa ja mentiin johonki kahvilaan. Otettiin kahvit ja isi osti mulle myös palan suklaakakkua<3




Vaihdeltiin kuulumiset ja juteltiin niitä näitä. Juotuamme siskoni kanssa toiset kupit kahvia oli jo aika lähteä. Iskä olis heittänyt mut kotiin, mutta mun täytyi poiketa kampissa ostamassa Jamille vuosipäivä lahja. Lähettiin kuitenkin kaikki samalla kyydillä heittämään siskoani ja katsomaan samalla siskoni uutta kissaa! Se oli kyl ihan yyder söpö! Sillä oli semmoset puuman värit ja en muista sen kissan rotuu mut kutienkin! Siskoni asui ihan juniksen vieressä, joten isin ei tarvinnu mua mihkään heittää.

Kampissa kävin jossain Streetwear vai mikä se kauppa ikinä olikaan, niin ostamassa Jamille cäpin ja kengännauhat.. Samaan syssyyn ostin myös karkkia (viinikumeja! Jami on hulluna niihin) ja limua jajajaja.. enkai muuta? :O

Viimeviikolla ei sitten muuta tapahtunutkaan.. Tämän eläinmuseon ja isäni tapaamisen lisäksi tein vain töitä. Nyt muuten ku oon alottanu siellä puhelinmyynnissä niin mulla menee AINA sika myöhäseks.. Siellä joudun olla ainakin 2 päivää viikossa ja oon vasta joskus 20.30 kotona, jolloin Oona on jo sikeästi unesssa. Lisäksi olen 2-3 päivää toisessa työssä, joten Jami hakee Oonan kaikkina muina päivinä hoidosta paitsi yhtenä kun mulla on ns ''vapaata''. Mut mä sitten oon vienyt Oonan jokapäivä ja osaan arvostaa enemmän mun ja Oonan yhteistä aikaa, koska välillä on niin etten nää Oonaa ku aamulla ja sitte saatan nähä sen vasta seuraavana aamuna uudelleen. Ja sekin huima aika, jota Oonaa aamulla nään on noin 15-30minuuttia ja siinä ei pahemmin ehdi leikkiä tai hassutella muutenkaan, kun pitää pakata tavarat, pukea vaatteet jne.
No, mutta onneksi tilanne rauhottuu varmasti matkan jälkeen, kun mun ei tarvitse stressata turhaan!

Tällä viikolla ei nyt kummempia ole ehtinyt tapahtua, kun vasta tiistaissa mennään. Mulla on ollut tänään töitä ja niin on myös koko loppu viikko. Välillä tää on ihan sairaan RASKASTA! Oon käyny kuraattorilla puhumassa kun on välillä ollut vähän voimaton olo tän kaiken keskellä. Aina tulee vähän parempi fiilis enkä haluu masentua samalla tavalla kuin 2½ vuotta sitten.

Mut mä kestän, mä pärjään. Oon vahva ihminen enkä luovuta koskaan <3



Jep! Tein ehkä elämäni parhaimman tai pahimman virheen. Värjäsin hiusteni blondin osuuden punaiseksi. Mulla on ollu harkinnassa punaiset hiukset JOSSAIN VAIHEESSA elämää, ehkäpä vuoden päähän, mutta eilen meni totaallisesti hermot näihin mun kuppasiin hiuksiin! Mulla kerkes olla pidennykset ehkä 2 viikkoa päässä ja mulla oli eilen enään 1 blondi suikale päässä, koska kaikki muut oli lähtenyt teippeineen hiuksineen irti.. Siis mun omia hiuksia oli lähtenyt sen tupon verran. Ja päätin, että nyt loppu tää! Sattumoisin ystäväni, joka on tähän asti laittanut mun hiukset (ainoo jolle annan vapaat kädet) oli meillä ja käppäiltiin kauppaan, ostettiin väri ja värjättiin.. Mulla oli viha rakkaus suhde mun hiusten kanssa. Rakastin väriä, mutta hiuksista oli tullu tosi hauraat blondauksen johdosta, joten vihasin niitä.

Eilisen värjäyksen jälkeen hiukset jäivät hieman haaleimmiksi takaa.. Värjättiin tänään uudestaan, eikä nää kyllä oo yhtään sen paremmat. Värjättiin tänään ihan kirkkaan punasella ja nyt mulla on juuri semmonen kirkkaapunanen ja loppu tukasta on semmosta haaleen puna-lila-har,aa sävyä. Ihan kiitos vaan blondin ja isältä perityt hiukset musta tulee varmaan pälvikalju niinku isukista! >:D Hiuksiin ei siis tosiaan tarttunut koko väri, koska ne on niin surkeessa kunnossa! Miksi juuri minä?

TÄSSÄ ON YSTÄVÄNI BLOGI , joka on näitä mun hiuksiani laitellut. En koskaan ennen oo kerennyt blogissa käymään, mutta nyt sitten kävin siellä ja se on näköjään tommonen lifestyle blogi. Hän ainakin itse sanoi silloin kun mulle blogista kerto, että siellä olis jotain hiusjuttuja jne? :O No joo en koko blogia läpi kollannut, joten varmasti niitäkin löytyy tuolta.

JA en nyt sit jaksa kuunnella mitään mistään yhdyssanoist tai pisteist tai pilkuist tai muustakaan, mut oon ihan sika väsyny jälleen niin en jaksa nyt niin keskittyä mihinkää pisteisiin. Kiitos aamen ja hyvää yötä! <3 :*

ps. Käykaa tsekkaamassa toi oriflamen välilehti! Laitoin linkin sinne uuteen joulukuvastoon! Siellä ihan sikana kaikkia ihania tarjouksia!

16 kommenttia:

  1. Teiän isi on ihana! :) Ja oon tykänny siitä millanen oot ollu Teiniäideissä. Tsemppii jatkossakin, ei kannata vihaajista välittää ;)

    VastaaPoista
  2. Hei, ootko muuten ammattistartil nyt? Ku ois kiva et tekisit postauksen siitä (kun kerkiit) että mitä oot tykänny, ja mitä teette siellä jne :)

    VastaaPoista
  3. Ööö tota kadotin siun s.postin, että laitan nyt tähän :D Siispä millo sie saat lähetettyy siit arvonnasta ne palkinnot?:) (Ei siis sillee et ois mikää kiire tai mitään!) Kunhan kysyin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo oon TODELLA pahoillani, etten oo kerennyt niitä VIELLÄKÄÄN laittamaan.. Oon jokapäivä kotona vasta klo 21 jälkeen eikä aikaa oikeen millekkään jää.. Lopetan toiset työt joulukuun alussa ja sitten mulla on taas hieman enemmän aikaa! Suuret pahoittelut viivästyksestä! :(

      Poista
  4. Käy kameran kans jonku kuvaajan luona, niin saat kuvat takasi, jos et oo jo kuvannu päälle uusia kuvia. :) Mulle on käyny samoin. Googleki voi kertoa ohjeita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blääh, kun aika riittäis.. JA oon kyllä kuvannu päälle jo pariin otteeseenkin :O

      Poista
  5. Noi #punaset# on ihan mageet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itse viellä totuttelen, näin blondina 3 vuotta olleena! :D

      Poista
  6. Tää on nii ihana blogi+ ihanat te kaks!♥

    Oon seurannu teiniäidit-ohjelmaa ja ootan vaa et se jatkuis...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä tulee sitten toinen tuokkari varmaan vuodenpäästä taas, niin sitä voi sitten seurailla! :)

      Poista
  7. Tää sun blogi on ihana ja Oona on niin sulonen! :)Oon tykännyt tosi paljon seurata teiniäitejä :)Täällä nyt vaan odotellaan kun tulisi jatkoa teiniäideistä..Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
  8. jos hius on oikein huonossa kunnossa kannattaa kokeilla suoraväriä. olen kerennyt kohta kymmenen vuoden aikana testaamaan lähes kaikki markkinoilla olevat punaiset värit, eikä mikään kestoväri vedä vertoja suoravärin pigmentille ! itse olen viimeiset pari vuotta värjännyt igoralla tai fantasy colorglosseilla, kun ei permanentin päälle oikein uskalla kestovärin myrkkyjä enää laittaa. suoravärien hienous piilee siinä, että hiukset voi värjätä vaikka joka viikko, eikä hius kärsi siitä. :)

    VastaaPoista
  9. Heippa,

    Olen itse myös raskaana, mutta ikääkin on jo pikkuisen enemmän kuin sinulla.

    Käy lueskelemassa ja kommentoimassa,jos haluat.

    VastaaPoista