perjantai 22. helmikuuta 2013

Siististi vai miten vaan

Tänään aamulla taas pähkäilin pitkään, että mitä laitan Oonalle päälle. Otin kaapista, bodya, sukkista fatkkua ja neuletta. Vertailin mitkä sopisivat yhteen. Päädyin sitten lila pinkki raidalliseen bodyyn, tumman liloihin housuihin ja tummansävyiseen leopardi huppariin. Olin tyytyväinen lopputulokseen. Katon yleisesti miten äidit pukevat lapsiaan. Töissä, kadulla, leikkipuistoissa.
Jotkut pukevat miten vaan, jotkut siististi, jotkut juoksevat muodin perässä ja sitten on näitä retrokuosi intoilijoita.

Miten te tykkäätte pukea lastanne?

Nyt muutama kuva aamusta :


isii on kiva kiusaa ;>


9 kommenttia:

 1. ite tykkään kans just kattoa vaatteet mitkä sopii yhteen ja on siistit, mutten kuitenkaan mitään mallinukkea lapsesta pue :) semmoset rennot mutta siistit (:

  VastaaPoista
 2. Puen lapseni aina yhteen sopiviin vaatteisiin, ja shoppailen aina monet yhteen sopivat vaatteet/asusteet. :D

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia teistä kaikista!!! <3 :)

  VastaaPoista
 4. Mää tykkään pukea neidin ns. tavallisesti, mutta kuitenkin katon, että vaatteet sopivat yhteen. Mitään erikoisia ja kalliita juttuja meillä ei ole kuin muutamia. Paljon ostelen kirppareilta. Mulle on tosiaan myös tärkeetä, että vaatteet sopii yhteen ja on kivannäkösiä sekä sopii neidille. En mitään kovin poikamaisia tai mitä sattuu vaatteita halua pukea. :)

  VastaaPoista
 5. Mä puen lapsen siisteihin ja mukaviin vaatteisiin! :)Mut kyl tuol kylil näkee kaiken laista pukeutumista.

  VastaaPoista
 6. Mäkin yritän aina pukea jotenkin yhteensopivat jutut, mutta toisinaan ei onnistu jos sopivista yhdistelmistä joku on pesussa. Ja jonnekin reissuun/kylään mennessä katon tietty tarkemmin. Ihania kuvia teistä, huomaa että Oona on tosi paljon sun näköinen!

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Mä tykkään kans pukea siististi meidän pojat ja värien pitää sopia yhteen.. Mua ärsyttää jos joudun väkisin laittamaan vaikka väärän väriset sukat kun ne mitkä olis "tarvinnut" on pyykissä.. En haluu pukee meidän lapsia rytkyihin, muttei meillä mitään himomerkkilastenvaatteita kyl oo.. :) Perussiistit vaatteet, ei todellakaan mitään retrokuosia! :D Ne aina pistää silmään kaikessa värikammotuksessaan.. :D Näänkö väärin vai missä neidin korvikset on? Ne on tosi söpöt! :D

  VastaaPoista