perjantai 24. toukokuuta 2013

Pitkästä aikaa

Moi! Ensin pahoittelen suuresti sitä, etten ole postaillut. Mun läppäri tosiaan meni rikki niin en oo päässy koneelle pahemmin. Ja  koneen mukana meni KAIKKI kuvani vuosien varrelta sekä Floridan matkan kuvat, ei vituta yhtään.. Joten nyt ei ole tulossa ainakaan kuvia matkasta.

Ja mitä meille kuuluu..

11. päivä oli mun edesmenneen papan hautajaiset. Väkeä oli vähän, lähimmät sukulaiset ja muutamat ystävät. Kun papan arkku oli kannettu autoon siirryttiin kahvittelu tilaan. Tarjolla oli voileipäkakkua, mansikka kakkua, keksejä ja muistaakseni tiikerikakkua. Jaoimme hyviä muistoja papasta ja juteltiin. Sain kunnia tehtävän. Pappani on kirjoittanut koko elämänkertansa ja sain tehtäväkseni kirjoittaa sen puhtaaksi. Kokonaan en sitä kirjoita, sillä äitini on joskus kirjoittanut jo osan siitä puhtaaksi.
Oona oli samaan aikaan Jamin siskon lapsen 2v synttäreillä..

Sain Ooonalta maailman ihanimman äitienpäivä lahjan <3


Viime viikko.. hmm .. Mitään maailmaa mullistavaa ei tapahtunut alkuviikosta, mutta loppuviikosta perjantaina Oona sairastui :C Jamin äiti soitti ja sanoi, että Oona on kuumeessa. Kuume jatkui sunnuntaihin asti ja maanantaina pidin Oonaa kotona. Tiistaina vein Oonan hoitoon ja iltapäivällä soitettiin, että Oona on sairastunut. Niinpä hain tytön kotiin. Oona meni samana iltana Jamin äidille ja tuli tänään sieltä takaisin kotiin. Oonan oli tarkoitus tulla eilen jo kotiin, mutta Jamin äiti oli käyttänyt Oonan lääkärissä, koska kuumetta oli jatkunut jo niin kauan.. Todettiin Oonalla korvatulehdus, Jamin äiti piti Oonaa viellä yhden yön. 5 päivän antibiootti kuuri. Täänään on ollut ensimmäinen kuumeeton päivä! Vihdoin Omppu on terve. Ajattelin kuitenkin ottaa viikonloppuna silti ihan iisisti ton ulkoilun kanssa. Ajateltiin huomenna käydä äidin luona ja varmaan kaupassa.

Oon saanut mun asuntoon nyt uuden töllön ja ihanan karvamaton :3 Äiti ostaa mulle 18v synttärilahjaks sohvan :) Sitten koitan investoida viellä ruokapöytään, eteisen mattoon ja makkarin mattoon. Ja jotain pikku juttuja niin luulen, että alan jo nauttia täälä asumisesta. Kesään mennessä toivon, että asunto on valmis :)

Suoritin myös taannoin hygieniakortin, saapu pian postissa. En oo yhtään miettiny, että haluisin mihinkää  ravintola-alalle töihin, mut ajattelin et kun koulun kautta ilmaseks saa nii miks ei, mistäs sitä tietää, vaikka haluaisinkin kokiksi vuoden päästä, tai eksyn apulaiseksi ravintolaan syksyllä. Mitä vaan voi tapahtua!

Arki on perus, ylös, tarhaan/kouluun, koulusta/tarhasta, kotiin, tehdään ruokaa, leikitään ehkä ulkoillaan, kylvetään iltapala ja nukkumaan. Välillä saatetaan käydä kylässä jossain tai kaupungilla pyörimässä.


Oonalla on kiharat hiukset ? Onko kaikilla lapsilla? Suoristuuko ne? Mulla tai Jamilla ei siis kummallakaan oo kiharoita hiuksia 0.0Koitan nyt postata tiheemmin ja SITTEN KUN mulla on VAPAATA niin koitan kirjotella siitä reissusta, se mun päiväkirja jossa ne kirjotukset on, on jossain.. missä lie.. niin.. heti kun sen oon jostain metsästänyt ja on sopiva rako niin kirjottelen! Viikonlopun aikana ajattelin tehä postausta mun tatuoinneista ja lävistyksistä. Joku kyseli kuvia mun lapsuudesta ja ''nuoruudesta'' 10-14 vuotiaana, niin ikäväksemme ne ovat menneet jo edellisen koneen mukana ne kuvat :/

Nyt nukkumaan, unia <3

5 kommenttia:

 1. Moi!!
  Oliko susta tossa 23.5 ilmestyneessä demi:ssä??

  VastaaPoista
 2. Voi sitä hygieniapassia tarvita ihan kaupanalalla kans :) jos sellaseen eksyt..

  Ootko varma, että sun koneesta on kovalevy rikki? Jos kovalevy on ehjä, ni varmasti joku nörtti osais pelastaa sun kuvat sieltä :) Mua vituttais iiiiihan sikana, jos kävis noin :s siks oon aika neuroottinen tallentamaan kuvia säännöllisesti ulkoselle kovalevylle tai poltan levylle..

  VastaaPoista
 3. ihanat noi oonan hiukset :) onko teillä suvussa sellasia joilla on kiharat? meillä on kaikilla muilla suorat mutta pikkuveljellä kiharat, vaarilta periny :) että jos sun tai jamin vanhemmilla on niin voi hyvin olla että oona on periny ne niiltä sitte :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en oo ihan varma oikeestas O.o En tiedä onko luonnon kiharoita mut mummolla aina kikkura hiukset kun siellä käydään :D

   Poista