perjantai 1. kesäkuuta 2012

kuulumisia

Meille kuuluu hyvää ja hyvin on menny. Fysioterapiassa käydään edelleen. Nyt opetellaan konttaamaan ja istumaan ja nojautumaan käteen. Oona ''ryömii'' tai ei oikeestaa ryömi vaan se näyttää ennemminki karhukävelyn, konttauksen ja ryömimisen risteytykseltä. Eilen Oona oli lattialla ja huomasin, että sen ryömiessä seinän viereen se bongas pistorasian ja teitenki työns sormiaan sinne. Onneks oltiin jo aikasemmin saatu Jamin äidiltä semmosii suojii, mitkä sitte eilen länttäsin kiinni pistorasioihin joihin Oona pääsee käsiks.

Mulla oli pöytä piilokirppiksellä 2viikkoa, mut vaatteita meni tosi huonosti. Johtuu varmaa siitä, että Oona kun synty syksyllä nii siellä oli paljon paksuja haalareita ja vaatteita. Syksyllä kokeilen uudelleen.

Sillon 18. pvä (muistaakseni) kävin ottamassa sen tattoon. En kyl muistanu, että se olis sattunu nii paljoo, mut selvisin hengissä kuitenki. Aikaa siihen meni 1½tuntia. Lähes täydelliseen paranemiseen meni viikko. Ensimmäiset 2 päivää tattoo oli tosi kipee.Kauniiden ilmojen johdosta ollaan käyty puistoissa. Korkeasaareen menin yks päivä Oonan ja perheeni kanssa. Oona ei tajunnu oikeestaa mitää. Töllötti karhuja ilmettään väräyttämättä ja sitten sen kiinnostus ohjautukin mun hiusten repimiseen.Viimeviikon (vai sitä edellisenä) la ja su oltiin synttäreillä. Ensin mummini 85v synttärit ja sitten Porissa Jamin siskon lapsen 1v synttärit. Oona kiukutteli puoli matkaa. pysähdyttiin abc:lle ja vaihettii Jamin kans paikkoja, koska en jaksanu kuunnella hirveetä huutoo toistakin 2tuntia. Heti tietenki Oona nukahti. Sama tulo matkalla. Oona kiukutteli taas abc:lle saakka ja vaihettiin Jamin kans paikkoja taas. Oona olikin koko loppu matkan ku enkeli ja hymyili ja höpötteli. 
Sain myös työpaikan. Täällä en kerro mistä. Työ on osa-aikaista. Käyn pari kertaa viikossa ja olen pari tuntia. Tykkään työstä. Olen ollut vasta yhen päivän, mut nautin tosissaan sen tekemisestä.
Eilen oli koululla mihin hain niin haastattelu. unohdin tietenkin todistukseni kotiin ja se oli aika paha virhe. Olin hyvä, vaikka itse sanonkin. Se meni paremmin ku olisin ikinä voinu toivoo. Sen sijasta, että olisin rummutellu jalkaa pyöriny, hikoillu ja änkyttäny nii olin kaikkea muuta. Istuin selkäsuorassa ja katoin suoraa silmii (ikinä en pysty kattoo ketää silmii ku puhun) mulla oli kaikkii kysymyksii suora vastaus ja ah.. Sitä on vaikee selittää, mut se meni nii hyvin. Huolimatta siitä, että olin jättäny todistuksen kotiin nii mulle sanottiin, että pääsen opiskelee suurimmalla todennäkösyydellä koska mulla on asenne kohdallaan ja motivaatiota opiskeluun. Onneks toi totari juttukin saatiin hoidettua, eräs henkilö lähettää mun totarin sinne:)

Ma-Ti olin laivalla perheeni ja kaverin kanssa. Äiti oli saanu kupongit millä pääs 22h risteilylle 4hekilöö A-luokan hyttii. Alunperin Jamin ja Oonan piti tulla mukaan, mut JAmi ei päässykkään tulee ja ajattelin, et en ota Oonaa mukaa jos saan sen hoitoo. Ja niin sainki. Onneks sain kaverin mukaa lyhyellä varotus ajalla. Mulla ja kaverilla oli sis oma hytti.

Jamilla alkaa kesäloma tänään, ihanaa. Se menee kyl toisin töihin koko kesäkuuks, mut eipä tuo mitään. Kesällä luvassa festareita ja mökkeilyä ja kaikkea muuta mukavaa ja ihanaa <3


ps. Oona sai perhepäivähoito paikan :) <3

4 kommenttia:

  1. ihana toi sun ilmees :d aaa tost tulee vaa niin mielee kaikkii pari vuotisii muistoi <3 ikävä :(

    VastaaPoista
  2. Niiii! Samoin rakas toivottavast nähää pian <3

    VastaaPoista
  3. Jami on ihana ja Oona ja sun ilme on aika teinimäinen

    VastaaPoista